KRISTIJAN NA KOLENIMA: Mariću, spasi me robije, ući ću u Parove!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Dragan Kadić

Kriminalac hteo u drugi rijaliti kako bi odložio zatvor

KRISTIJAN NA KOLENIMA: Mariću, spasi me robije, ući ću u Parove!

Stars -
Golubović se dogovorio s Milomirom Marićem da mu ovaj pomogne u vezi sa odlaganjem zatvorske kazne, a da krimos zauzvrat postane novi učesnik rijalitija kojem se ne nazire kraj

Kriminalac iz rijalitija, koji je za Kurir izjavio da jedva čeka da ode u zatvor i da će, ako bude trebalo, otići sam i predati se, sada čini sve da ne ode iza rešetaka. Posle niza „zdravstvenih problema“ koji su mu poslužili da izbegne izdržavanje zatvorske kazne, Kristijan Golubović sada je pronašao drugi način da ostane na slobodi - ući će u rijaliti.Prema informacijama do kojih je došao Kurir Stars, nakon poziva za gostovanje u „Parovima“ krimos je sastanak sa urednikom televizije Hepi Milomirom Marićem iskoristio da pregovara o ulasku u rijaliti.

- Milomir je obećao da će učiniti sve što bude mogao da mu odloži zatvor, kako bi Kristijan mogao nesmetano da učestvuje u rijalitiju na Hepi televiziji. Čak je to veče, kad je gostovao u emisiji, Golubović svima kukao: „Ajde, bre, odložite mi zatvor, pa da uđem u ove ‚Parove‘!“ - rekao ja izvor blizak kriminalcu za Stars i dodao da će Kristijanov honorar za učešće u „Parovima“ biti više nego odličan.Ovim povodom pozvali smo Milomira Marića.- Kad mu u tome nije pomogao onaj koji je uticajan, kako mogu ja kao običan novinar da mu pomognem? Ja sam Kristijana u emisiju pozvao iz novinarske radoznalosti, ako ne bude bio sprečen, ponovo bih ga ugostio u šouu, ali sumnjam da bismo ponovili rejting te emisije. Rijaliti socijalizuje ljude, ni zatvor ne može da popravi ljude kao što to mogu televizijske kamere. Predlažem da se usvoji zakon da oni koji su osuđeni izdržavaju kaznu u rijalitiju. I u Centralnom zatvoru se sve snima, ali šteta što se to ne emituje, mnogo toga bismo saznali - poručio je Marić.S druge strane, Golubović je izneo svoju verziju priče:- Ne ulazim u „Parove“, a za odličan honorar sam ušao kao gost, a ne kao rijaliti igrač. Ne treba niko da mi prolongira robiju, to će medicinski veštaci da odluče. S Marićem uopšte nisam razgovarao o mojoj kazni, pozvao me je i odlično platio gostovanje.

Ispipao teren… Kristijan bio gost u vili „Parova“, pa poželeo da tu prezimi
Ispipao teren… Kristijan bio gost u vili „Parova“, pa poželeo da tu prezimi

(Lj. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track