PREDVIĐANJA VESNE RIVAS: Visoki glavešina će biti uklonjen!
Foto: Dado Đilas

Afera će izaći na videlo

PREDVIĐANJA VESNE RIVAS: Visoki glavešina će biti uklonjen!

Stars -
Pevačica Vesna Rivas, koja godinama uverava ljude da ume da čita sudbinu iz karata, ubija vreme u rijalitiju tako što mašta šta će da se desi u Srbiji u ovoj godini.

Na polju politike i biznisa vodiće se rat između muške i ženske strane jer će žene mnogo ojačati i zbog toga će biti nekoliko vrućih afera u javnosti. Jedna žena donosi neki važan papir vezan za finansije i pozitivan za državu, a ne baš očekivan. Sudstvo se sređuje tokom godine. Počinje ozbiljno sređivanje redova u policiji, Vojsci i zdravstvu. I dalje će biti raskola u Crkvi. Jedan visoki glavešina biće uklonjen. Velika afera izaći će na videlo - piše u Vesninim beleškama.

"Ne ulažite velike pare u posao i velike gradnje do juna meseca zbog loše administracije u zemlji, posle će sve biti lakše. Neki veliki inostrani investitor će nas otkačiti na podmukao i lukav način do marta meseca, ali iznenada će neko drugi uleteti i odraditi taj veliki posao", umišlja Rivasova i dodaje:

"Početak godine izuzetno je pogodan za rešavanje sudskih sporova, nenaplaćenih manjih dugova i računa. Iskoristite ovo vreme do juna meseca i za sitna kapitalna ulaganja u posao i stambene pregovore. Za veće investicije nije dobro vreme pre jeseni. Ovo je dobra godina za vraćanje bivšim bračnim partnerima. Žene će ostvarivati veće uspehe i zarade, donositi važne životne odluke i mnoge će rešiti da se ostvare na polju majčinstva bez udaje. Muškarci, važne odluke koje donesete tokom ove godine biće vam temelj za narednih deset godina."Rivasova takođe „predviđa“ povratak civilizacije prirodi.

"Oživećemo zaboravljene sportove, načine zabava i stare zanate. Talenti i umetnost će isplivati na površinu, kao i sitne i zaboravljanje stavari. Tužni će postati srećni u prvoj polovini godine, a srećni će biti darodavniji", stoji u „predviđanju“ koje je Vesna napisala na papiru i sakrila u izolaciji vile „Parova“.

Da li je višemesečni boravak Rivasove u zatvorenom prostoru učinio svoje ili ona zaista veruje u svoje vidovnjačke sposobnosti, ostaje da vidimo.

Foto printskrin
Foto printskrin

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track