ŽENE, KRISTIJAN BAZDI U ĆELIJI: 3 dana nije prao zube i nosi iste gaće!
Foto: Stefan Jokić, Saslušanje, Policija

Zabranjene mu posete

ŽENE, KRISTIJAN BAZDI U ĆELIJI: 3 dana nije prao zube i nosi iste gaće!

Stars -
Bivši farmer Kristijan Golubović, koji je pre dva dana uhapšen zbog pretnji koje je uputio klaberki Tamari Đurić, nalazi se u pritvoru, gde čeka da danas bude saslušan.

Kako saznajemo, on u ćeliji divlja zato što tri dana nosi iste gaće i ne može da opere zube.

"Kristijan je iz Kraljeva priveden u policijsku stanicu u Beogradu, gde su mu u pritvoru zabranjene posete, ali i dostavljanje bilo kakvih stvari. On je već sutradan od policajaca tražio da obaveste njegovu suprugu da mu donese pribor za ličnu higijenu, veš i novu garderobu, ali mu je objašnjeno da je procedura takva i da to ne može dobiti dok ne bude saslušan u tužilaštvu. On je tada počeo da besni jer navodno nije znao za takve pravila i da nije normalno da tri dana bude u istim gaćama. Vikao je da neće da mu smrdi iz usta jer ne može da opere zube, ali mu takvo ponašanje nije pomoglo, jer su pravila striktna i ista za sve", rekao je izvor blizak beogradskoj policiji.

"On će danas biti sproveden iz policijske stanice u Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal, gde će biti saslušan. Upravo to tužilaštvo je danima pratilo Golubovićev Fejsbuk profil, nakon čega je izdalo nalog za njegovo saslušanje, a kasnije i hapšenje zbog pretnji koje je uputio Tamari Đurić", rekao je izvor za Alo.

Foto Stefan Jokić
Foto Stefan Jokić

KRISTIJAN UHAPŠEN U KRALJEVAČKOM ŠTEKU: Kriminalca sprovode u pritvor

TAMARA ĐURIĆ U POLICIJI: Neću goniti Kristijana, nije on za zatvor već za ludnicu!

NOVI DETALJI KRISTIJANOVOG HAPŠENJA: Advokat tvrdi da je samo priveden

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track