DEBELO GA KOŠTALA: Kenetov sin na Staniju spiskao 30.000 evra!
Foto: Damir Dervišagić, Facebook

Tatino bogatstvo trošio na starletu

DEBELO GA KOŠTALA: Kenetov sin na Staniju spiskao 30.000 evra!

Stars -
Aleksandar Savatijević viđao se s Dobrojevićevom u Americi, a zajedno su se provodili i u najskupljem hotelu na Zlatiboru

Sin Radosava Savatijevića Keneta Aleksandar Savatijević (30) potrošio je malo bogatstvo na Staniju Dobrojević, s kojom je bio u kratkoj ljubavnoj vezi, saznaje Kurir.Biznismenov naslednik jedno vreme je bio glavni starletin finansijer, pa ju je često vodio na putovanja, koja su ga koštala oko 30.000 evra. Sve te njihove hirove zapravo je plaćao tata Kene, koji sina podržava u svakom smislu, pa i u izboru devojke.

- Aleksandar je imao lep odnos sa Stanijom i nije žalio para na nju. Kad je ona bila u Americi, redovno ju je posećivao. Uglavnom su vreme provodili u Los Anđelesu, gde je Kenetov sin starletu tretirao kao princezu, ali su putovali i u druge gradove. Bilo im je fantastično na svakom putovanju, a ništa im nije nedostajalo, pošto je tata sinu dao karticu bez limita. Stanija o ovoj vezi nikad nije pričala u javnosti, niti je pominjala da zna Aleksandra - priča naš izvor i dodaje da su se mali Kene i starleta viđali i u Srbiji.Ispunjava joj želje- Često su išli na Zlatibor, gde su boravili u jednom od najskupljih hotela sa spa-centrom, u koji su redovno odlazili. Dobro su se provodili, a Aleksandar je Staniji ispunjavao svaku želju. Dobijala je šta god je htela. Dok je Radosav bio u zatvoru, starleta je dolazila u njegovu kuću, ali kasnije, kad je Kene dobio nanogicu i kaznu počeo da služi u kućnom pritvoru, ona se nije pojavljivala, pa je nije ni upoznao - rekao je naš izvor.Kene se nije mešao u emotivni izbor svog sina, pa mu nije ni smetalo što njegov naslednik troškari novac s njegovog računa.Tata ima razumevanja- Radosav nikad nije kontrolisao sina i to na šta troši pare jer ima poverenja u njega. Svestan je da je mlad i da treba da se provodi dok se ne oženi. Ima razumevanja za njega i njegove hirove, pa makar mu to bile i starlete. Za Keneta su sve žene iste - završava naš izvor.Pozvali smo biznismena, ali on nije želeo da komentariše ljubavni život svog naslednika.- Šta ja ima da pričam o privatnom životu svog sina? Poštujem njegov izbor i ne mešam se - kratko je odgovorio biznismen.Pozvali smo Staniju i njenu PR službu, ali nam se oni nisu javljali na telefon.

Ćeraće se još Pevačica izvodi starletu pred sud TUŽIM STANIJU JER MI JE PRETILA LIKVIDACIJOMZorica Marković nastavila je svoju svađu sa Stanijom i van rijalitija. Ona o starleti i dalje priča sve najgore, a sada joj je zapretila i tužbom - i to zbog pretnji ubistvom. Markovićeva je u jednoj emisiji otkrila da će zaštitu potražiti na sudu.- Svašta je tu bilo. Dobila sam čak i pretnje likvidacijom. Advokat radi svoje, a oni neka odgovaraju za svoje budalaštine - rekla je Markovićeva, a Jelena Krunić, s kojom se pevačica druži, dodala je da i ona planira da isto učini.

Voli poznateBIO I SA SANDROM OBRADOVIĆKenetov sin Aleksandar svojevremeno se viđao i sa Sandrom Obradović. Oni su se u početku družili i izlazili zajedno, a kasnije su ušli i u vezu. Ni oni nisu želeli da eksponiraju svoj ljubavni odnos zbog medija, jer nisu imali potrebu da se piše o tome.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track