SEKSOMAN ERA: Jedva sam izdržao bez seksa, desnica je radila svakog dana!
Foto: Dragan Kadić

Ojdanić o apstinenciji u rijalitiju

SEKSOMAN ERA: Jedva sam izdržao bez seksa, desnica je radila svakog dana!

Stars -
Snašao se često sam trčao u WC i završavao posao za pet minuta. Dešavalo mi se da čekam red ispred toaleta jer su i ostali muškarci imali iste potrebe

Era Ojdanić (68), koji je u nedelju napustio „Parove“ zbog zdravstvenih problema, tvrdi da je jedva izdržao bez seksa pet meseci u rijalitiju i da je svakodnevno masturbirao!Pevač iz Meljaka kaže da su taj problem imali svi muškarci i da je zbog toga WC u vili bio najposećenije mesto!Divim se sebi- Ni sam ne znam kako sam uspevao da se suzdržim svaki put kad sedim pored neke dobre ribe! Divim se svojim granicama. Dokazao sam koliko sam normalan čovek. Međutim, desnica je radila svakog dana. Kad god bih osetio potrebu za seksom, otrčao bih u WC i završio posao za pet minuta. Nekoliko puta mi se dešavalo da čekam red ispred toaleta jer su često Gastoz i Marko imali iste potrebe. Ma idi, to je pakao! Da nije bilo kamera, zamolio bih prijatelje iz produkcije da mi dovedu neke ženske jednom nedeljno da se malo ispraznim. Tako bih napunio baterije za takmičenje. Šta da se radi, nekad ti sopstvena šaka može pomoći više nego išta. U prethodnim rijalitijima se nisam toliko često palio, ali očigledno je da, što sam stariji, sve sam bezobrazniji - kaže s osmehom za Kurir i dodaje da apstinenciju ipak još nije prekinuo:- Još nisam imao seks otkako sam izašao iz kuće!Kao tinejdžerOjdanić naglašava da se u 68. godini oseća kao tinejdžer.- Devojke me vole i njima su moje godine nebitne. U seksu sam isti kao i pre 30 godina. Možda sam sada i bolji jer sam rasterećeniji od mnogih stvari. Moja seksualna karma privlači žene i tako je ceo život. Mene svaka žena dugo pamti. Kad ostarim, možda ću koristiti one tablete da mi ne pada - tvrdi folker.

Priznanje pevač bio zaljubljen u koleginicu, ali ga ona odbila ODLEPIO SAM ZA SNEŽANOM SAVIĆ Era ističe da je dugo bio zaljubljen u Snežanu Savić i da je grabio svaku priliku da provede što više vremena s njom.- Podelio sam iskrene simpatije prema njoj. Ali, nikad nije htela da ima ništa sa mnom. Moje želje su bile takve, ali mogućnosti su bile nikakve. Pokušavao sam da joj se približim na razne načine. Više puta smo se na turnejama presvlačili u istom garderoberu i zakopčavao sam joj rajsferšlus na haljini. Ruka mi je drhtala jer sam želeo da opipam, ali i tad sam pokazao poštovanje prema njoj - kaže Era.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track