DEVIN ANTONOVIĆ TRAŽI PRAVDU: DNK će dokazati da mi je Miroslav tata!
Foto: Kurir Privatna Arhiva I Dado Đilas

Španska serija

DEVIN ANTONOVIĆ TRAŽI PRAVDU: DNK će dokazati da mi je Miroslav tata!

Stars -
Mirjana Antonović, bivša ljubavnica pevača Miroslava Ilića, revoltirana je izjavama menadžera Vlade Perovića da njen sin Devin nije sin slavuja iz Mrčajevaca, dok je Davin rekao da je vreme za DNK analizu kako bi dokazao ko mu je otac.

"Vladimir Perović je jedno đubre. Ja sam dolazila u njegov klub zajedno sa Miroslavom. U ovoj priči nisam bitna ja, nego dete. Hajde sad da svi lepo odemo na poligrafsko ispitivanje, ja sam spremna, i da vidimo ko govori istinu, a ko laže", rekla je Mirjana za Kurir.

"Toliko su nisko pali da ću tražiti DNK analizu, a onda ću tražiti da na sud dođe i gospodin Perović, pa da vidimo ko govori istinu. Kada se istina dokaže, moraće da mi plati za svaku uvredu jer neću dozvoliti da takva osoba naruši moj ugled. Vidim da Miroslav nema morala i zato ću pravdu za sina potražiti na drugi način. Sada više nema naza", tvrdi Antonovićeva, koja na opasku manadžera da Devin u matičnoj knjizi rođenih ima upisanog oca:

"Neko je morao da obavlja Miroslavljevu dužnost jer da ovaj čovek nije uskočio, Devin uopšte ne bi imao očinsku figuru u životu. To nije njegov biološki otac i Devin ima pravo da utvrdi svoje poreklo", istakla je Mirjana."Slažem se s njom da je vreme za DNK analizu iako to nismo želeli", rekao je Devin za Alo vidno uznemiren.

TATA, MOLIM TE, DA SE UPOZNAMO: Sin Miroslava Ilića dolazi u Srbiju da se vidi sa ocem, ako pristane

BIVŠA LJUBAVNICA MIROSLAVA ILIĆA: Ne možeš se sakriti, moraćeš priznati sina Devina!

MIROSLAV ILIĆ PROGOVORIO O VANBRAČNOM SINU: Zgrožen sam što ide na grob mog oca!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track