KAKO IZBEGAVAJU NOVINARE: Nataša: Ništa pre albuma. Milena: Pod haubom sam
Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

Kojim se izgovorima služe poznati

KAKO IZBEGAVAJU NOVINARE: Nataša: Ništa pre albuma. Milena: Pod haubom sam

Stars -
Kao papagaji da bi izbegli intervjue, glumci i pevači godinama ponavljaju da su kod frizera, da ispraćaju goste, da su u romingu, da im puca baterija na mobilnom...

Domaće glumačke i estradne zvezde često se služe raznim izgovorima ne bi li izbegli da daju intervju. Neki su originalni, a neki godinama ponavljaju iste izgovore.Glumac Nikola Kojo na sebe je navukao gnev sedme sile kad je jednom pobegao sa snimanja serije videvši novinare. U poslednjih godinu dana pravi je ekspert u eskiviranju razgovora s novinarima.Promena ploče- U romingu sam. Zovi me za pet dana i pričaćemo o svemu - najčešći je Nikolin izgovor.Ništa manje originalne nisu ni njegove koleginice Milena Dravić i Vesna Trivalić.- Kod frizera sam, pod haubom - godinama ponavlja Milena, a ponekad „iznenadi“ sledećim izgovorom:- Ispraćam goste!S druge strane, Trivalićeva je uvek u saobraćaju ili se parkira! Viktor Savić voli da se pojavljuje u medijima, ali bira gde i kad. Ako dobije poziv od neke gradske ili regionalne TV kuće, uvek ima spreman izgovor.- Brate, nemam šta da kažem. Ispričao sam sve o novom filmu - govorio bi Viktor, a onda bi se istog dana pojavio u jednom velikom TV šou-programu.Vrlo vešta je i pevačica Nataša Bekvalac kad joj ne odgovora pitanje.- Ne dajem intervju dok mi ne izađe album - govorila je skoro dve godine supruga Ljube Jovanovića, a nakon što je videla da od CD nema ništa, promenila je ploču.

- Ne dajem izjave. Zovi mog PR menadžera za komentar - rekla nam je prošle nedelje Bekvalčeva.Mužu podvaljuje telefonDragan Kojić Keba ima možda najoriginalniji izgovor.- Ne dajem izjave četvrtkom. Kud me baš danas zoveš - rekao je folker kad nije hteo da govori o sinu Igoru i snajki Severini.Na telefon Nade Topčagić uvek se javlja njen muž.- Ne može sad Nada da priča, bolesna je. Prehladila se, evo je, leži - često govori Zlatko.Ivana Stanković se nije proslavila.- Puca mi baterija. Čujemo se kasnije - govorila je nekadašnja manekenka.

Mirka i VujadinMAMA I MENADŽER NAM SVE BRANE!Dobre izgovore dugo su imali Mirka Vasiljević i Vujadin Savić.- Ne smem da dajem izjave jer mi ne dozvoljava menadžer kluba - govorio je fudbaler, a glumica se nadovezala da joj to brani mama!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track