(VIDEO) BETI MOŽE SVE Vratila se posle 3 decenije, otpevala i pobedu posvetila pokojnom sinu
Foto: Luka Šarac Story

Pevačica trijumfovala

(VIDEO) BETI MOŽE SVE Vratila se posle 3 decenije, otpevala i pobedu posvetila pokojnom sinu

Stars -
Taj nastup u finalu bio je poseban. Evo, i sad plačem. Život je takav, šta se tu može. Ma nek ide dođavola, plačući kaže Đorđevićeva

Blagica Beti Ðorđević s članovima Kostine grupe pobedila je u prvoj sezoni šoua „Ja mogu sve“, koji se u nedelju uveče završio na RTS. Za pevačicu učešće u humanitarnom takmičenju ima poseban značaj jer se vratila u javnost posle duže pauze, a pobedu je posvetila sinu, koji je preminuo pre dve godine.- Trijumf sam svakako posvetila pokojnom sinu. Bilo je mnogo mojih dobrih nastupa koji su imali specijalnu posvetu, ali ovaj je poseban. Evo i sad plačem. Život je takav, šta se tu može! Nek ide dođavola - plačući je izgovorila Beti.

- Veoma sam zadovoljna pobedom, to mi je svakako satisfakcija. Dokaz sam da nešto što vredi može da ispliva bez intervencija i jakih veza. Ne mogu da kažem da će ovo uticati na moju karijeru jer ništa ne zavisi od mene. Nikad se nisam povukla sa scene, samo me nije bilo na televiziji i u novinama, ali to opet nije pitanje za mene. Nikad nisam bila navalentna, pa neću ni sada - kaže pevačica.Dodaje da je njena želja bila da se novac koji su dobili kao pobednici donira nekoj bolnici u Beogradu, ali da je ipak srećna i što je nagrada pripala Kliničkom centru Vojvodine.

- To je predložio Boško Dudvarski pošto je on Novosađanin, a ja se nisam mnogo upuštala u to. Želela sam da to ostane u Beogradu jer i mi imamo mnogo bolničkih centara kojima je potrebna donacija. Ali važno je da je novac na kraju doniran bolnici - kaže džezerka. (I. E.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track