DOŠLI DA NAPRAVE HAOS: Tri nova učesnika u Parovima, evo šta planiraju da urade
Foto: Printskrin

Pojačanje

DOŠLI DA NAPRAVE HAOS: Tri nova učesnika u Parovima, evo šta planiraju da urade

Stars -
Sinoć je u vilu "Parova" ušlo troje novih ukućana i to iz naroda, koje su takmičari srdačno dočekli.

Prvi je ugostitelj iz Aleksandrovca Dejan Vuletić Bumbar koji je izjavio da želi da pokaže da je vila otvorena svakom čoveku iz naroda ali i da ima nameru da okupi žene na svojoj strani.

"Hoću da skrenem ukućanima pažnju da daju primer narodu o lepom ponašanju. Ja sam veseljak čovek, volim da pevam i razonodim ljude oko sebe. Što se tiče ljubavi očekujte da imam više žena, evo već imam u glavi ko će mi biti u haremu" ubedljiv je bio novi ukućanin Bumbar.

Nakon njega ušao je već poznati Miloš Kolaković, budvanski mesar koji je već učestvovao u rijalitiju ,"Maldivi". On je otkrio razloge svog ulaska u ,"Parove"."Hoću da im dam savete da se malo smire, dosta se svađaju. Ko od mene bolje može da ih nauči životu. Imam 34 unučeta zajedno sa mojim bratom, učestvovao sam u više ratova, nikad niko nije prodao mesa kao ja. Od Bara do Beograda sam mogao da nanižem suvo meso, koliko sam proizveo" rekao je mesar iz Budve pred ulazak u vilu.

 foto: happy.rs
foto: happy.rs

Nakon dva gospodina stigla je i jedna dama, a to je spisateljica Marija Ranđelović Kockica koja je obećala dobar provod u najpoznatijoj vili u Zemunu.

"Iskrena sam, nisam svađalica ali ne umem da ćutim kad me neko napadne. Ipak ako mi date papir i olovku možete očekivati da napišem neki erotski roman u "Parovima", sigurna sam da ću biti nadahnuta", uverljivo je rekla Mara Kockica.

 foto: happy.rs
foto: happy.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track