DNO DNA Miki otkačio devojku preko poštara: Vrati mi moj pasoš i moje stvari
Foto: Printskrin

Prevario je

DNO DNA Miki otkačio devojku preko poštara: Vrati mi moj pasoš i moje stvari

Stars -
Miki Đuričić, koji važi za jednog od favorita u rijalitiju "Parovi", raskinuo je vezu u kojoj je bio skoro dve godine pre ulaska u ovaj TV projekat.

Kako saznajemo, Miki je živeo sa devojkom Majom kada je ušao u vilu, ali je zbog glumice Anđele Lakićević rešio da je ostavi i to na najgori mogući način."On je počeo da muva Anđelu čim je ušla u vilu, a Maja je mislila da je to samo marketinški trik. Kako je iz dana u dan Miki bio sve konkretniji po pitanju namere da se smuva s Anđelom, a i priznao je javno da je zaljubljen u nju, Maja je zvala njegove drugare i molila ih da joj objasne o čemu se radi", rekao je naš izvor.

"Onda je usledio šok za jadnu devojku, kada je pozvao neko iz produkcije Televizije „Hepi“. Taj čovek joj je rekao da joj je Miki poručio da više nisu zajedno i da mu donese stvari koje su ostale u njenom stanu, kao i da kada mu dostavi pasoš, garderobu i preostale sitnice, te da ne želi više da čuje za nju. Maja je danima plakala, nije mogla da veruje šta joj se dogodilo". Nakon skoro dve godine veze i zajedničkog života, on je tek tako otkačio. Ipak, Maja se nakon nekoliko dana pribrala, spakovala sve Mikijeve stvari i odnela ih njegovom kumu. Miki je sada za nju završena priča, slomio joj je srce i to mu nikada neće oprostiti, sve i da se pokaje kada napusti rijaliti", završava izvor za Alo.

Foto Kurir
Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja