NAMIRISALE PARE: Kene priveo manekenku, pevačicu i voditeljku
Foto: Kurir

Lepe se za kontroverznog biznismena

NAMIRISALE PARE: Kene priveo manekenku, pevačicu i voditeljku

Stars -
Na zabavi u Makedoniji Savatijević se provodio sa tri devojke, među kojima je bila i učesnica „Parova“ Maja Stevović

Biznismen Radosav Savatijević Kene (51) u ponedeljak veče na proslavi povodom otvaranja TV Nova u Makedoniji priveo je ne jednu, već tri duplo mlađe devojke! Među njima je bila bivša učesnica rijalitija „Parovi“, manekenka Maja Stevović, kao i jedna makedonska voditeljka i lokalna pevačica, i njima se očigledno dopalo to što je Kene galantan prema devojkama.

- Kene se dobro omrsio na jednoj zabavi u Skoplju. U napad na biznismena, poznatog po aferi „Kolubara“, prva je krenula Stevovićeva, kojoj je za oko zapao Kenetov sat „kartije“ jer mu je šljaštio na ruci. U igru je zatim ušla i tamošnja voditeljka, koja je celo veče ljubila Savatijevića, a on je zatim svu pažnju posvetio jednoj pevačici. Nakon proslave njih četvoro su zajedno napustili klub! - priča naš izvor koji se zatekao na licu mesta.

Tim povodom pozvali smo bivšu učesnicu rijalitija „Parovi“, koja je postala prepoznatljiva javnosti jer se pojavila u tri scene u američkom hit filmu „Paklene ulice 7“.

- Keneta sam upoznala u Skoplju i s njim u društvu sam se odlično provela. Bila je to noć za pamćenje. Prva sam bacila oko na njega, a on je pokušao da me napravi ljubomornom sa druge dve devojke. Uopšte mi nije smetalo to što je stariji od mene, ipak je on gospodin čovek. Ponovo bih se družila s njim - poručila je manekenka, koja je predstavljala sve zemlje Balkana na izboru za Miss Diamond of the World 2015, koji se održao u Alžiru.

Pozvali smo i Savatijevića.

- Ja od vas iz Kurira ne mogu da se sakrijem i da uživam kao čovek. Molim vas da to ne pišete jer sam samo bio gost kod mog prijatelja Čede Kočena, koji je u Makedoniji otvorio svetsku televiziju. Za dame koje su bile u mom okruženju mogu da kažem samo reči hvale jer su zaista prelepe - poručio je Kene.

ZavodnikVOLE GA POZNATEKene je slab na poznate devojke, a i one na njega. Pre pet godina dovodili su ga u vezu s Jelenom Kostov, a kasnije i s Biljanom Sečivanović i Dajanom. Nakon toga je bio sa Kristinom Spremo, a pričalo se i da je zaveo Tamaru Ðurić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track