VIP SELJACI: Boris Bizetić šou na Farmi, ulazi i Vesna Zmijanac s dečkom!
Foto: Dragan Kadi

Bizetići, folkerka i operski pevač

VIP SELJACI: Boris Bizetić šou na Farmi, ulazi i Vesna Zmijanac s dečkom!

Stars -
Otac i ćerka Boris i Doris dobili ponudu da se usele na imanje. Cimeri će im biti Zmijančeva i 16 godina mlađi Nikola Mijailović, koji u rijaliti ulazi pravo s Fakulteta muzičke umetnosti

Otac i ćerka Boris i Doris Bizetić, kao i folkerka Vesna Zmijanac i njen dečko, operski pevač Nikola Mijailović, biće učesnici „Farme 7“!Osim njih, u rijalitiju, koji počinje 15. februara, trebalo bi da se nađu i proslavljena rukometašica Svetlana Ceca Kitić, bivša devojka Milana Popovića - pevačica Aleksandra Blagojević, fudbalska legenda Miloš Bursać...Neplaćeno odsustvoPonude da budu VIP seljaci u poslednji čas su dobili akteri popularne emisije iz devedesetih godina „BB šou“ - Boris Bizetić i njegova ćerka Doris, koja je zbog neuobičajenog stajlinga i pesama nedavno postala hit na Jutjubu. Producenti još nisu odlučili da li će Bizetići ući na imanje prvog dana ili će kasnije zapržiti čorbu takmičarima.Vesna jedva čeka da uđe u rijaliti sa 16 godina mlađim Nikolom, koji će zbog toga morati da traži neplaćeno odsustvo s Fakulteta muzičke umetnosti, gde radi kao profesor.- Volela bih da i Nikola uđe sa mnom u rijaliti jer bi mi onda bilo mnogo lakše. On je čovek koga mnogo volim i poštujem. Plašim se samo da bi svojim prodornim glasom preplašio krave ukoliko bi ušao u štalu da peva! On treba da pomeri obaveze koje ima na fakultetu i odloži put u Jerusalim. Mislim da ćemo se snaći na Farmi - kaže pevačica.Jaka konkurencijaNa imanje u Lisoviću prvog dana će kročiti i „Pinkova zvezda“ Aleksandra Blagojević, bivša devojka kralja bakra Milana Popovića, koju je ostavio kad je upoznao Severinu! Ugovore su potpisali i Ivona Negovanović Cuca, frontmen Osvajača Čipi, menadžer Velibor Džarovski, Natalija i Sani Trik FX, bivši PR Tanje Savić i pevač Bane Đokić, Baki B3 i Nataša Šavija.

Era OjdanićNAUČIĆU STARLETE DA MUZU!Era hoće ponovo na Farmu.- Ako uđem na Farmu, automatski ću izgubiti 20.000 evra jer mi još uvek važi ugovor s produkcijom Hepija, pošto sam učestvovao u „Parovima“. Životna želja mi je da ponovo uđem na Farmu da bih neku starletu naučio da muze kozu i kravu. Želim da joj pokažem šta znači uhvatiti pravu si.u - kaže Ojdanić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track