VRADŽBINE NA MEGATRENDU: Turkinja Tomi Nikoliću gatala u šolju!

Glumica na kafi s predsednikom Srbije

VRADŽBINE NA MEGATRENDU: Turkinja Tomi Nikoliću gatala u šolju!

Stars -
Nikolić zamolio atraktivnu Keren Jilmaz da mu predvidi šta ga čeka u bliskoj budućnosti, ali ona nije imala lepe vesti za njega

Turska glumica, bivša misica i dizajnerka Keren Jilmaz popila je kafu s Tomislavom Nikolićem.Ona je predsednika Srbije upoznala u kancelariji rektora Megatrend univerziteta, gde radi kao asistent. Kad je Toma čuo da je iz Turske, zamolio ju je da mu iz šoljice turske kafe predvidi šta ga očekuje u bliskoj budućnosti.Toma ju je oduševioKad su popili omiljeni napitak, prevrnuli su šolje, a nakon što se talog razlio, Turkinja je gatala šta sudbina želi da poruči Nikoliću.- Predsednik je hteo da mu gledam u šolju i vidim sudbinu - pohvalila se Keren na svom profilu na društvenoj mreži Tviter, a jedan virtuelni prijatelj ju je pitao:- Šta će biti s nama ako mu vidiš nešto loše?Otkrila je da je predsednika zanimalo da li će se uskoro susresti s potpredsednikom Amerike Džoom Bajdenom.- Za tri dana, tri meseca ili tri godine. Već ćeš videti! - odgovorila mu je glumica.U nastavku gatanja, kako nezvanično saznajemo, Keren nije imala dobre vesti za Tomu.- Rođen si da se mučiš - rekla je Turkinja predsedniku Srbije.Tim povodom pozvali smo Nikolića, ali on nije odgovarao na naše pozive. S druge strane, Keren kaže da je oduševljena srpskim političarem.- Predsednik je došao u posetu prijatelju, profesoru Mići Jovanoviću. Tamo sam ga upoznala. Veoma je prijatan čovek. Ne znam zašto je naš susret toliko interesantan medijima - kaže za Kurir turska glumica.

Svestrana... Keren je glumica, misica, dizajnerka, asistentkinja, a po potrebi i je i gatara
Svestrana... Keren je glumica, misica, dizajnerka, asistentkinja, a po potrebi i je i gatara

Preselila se u BeogradInače, Jilmazova se zaljubila u Beograd prošlog leta, kad je prvi put posetila Srbiju. Bila je član žirija na izboru No. 1 model ov d vorld u organizaciji Fešn kanala, a predstavila je i novu kolekciju haljina koje su ponele učesnice. Bivša mis Turske ubrzo je dobila poziv da se preseli u naš grad i da bude asistent na predmetu dizajn.- Hrana vam je veoma ukusna. Sigurno ću ponovo doći. Volela bih da ovde nešto snimam - poručila je tad za Kurir Jilmazova i održala je obećanje i preselila se u Srbiju.Keren se u domovini proslavila ulogom u mini-seriji „Voljena Alabora“, koja još nije emitovana u Srbiji.

Tijanić tvrdioTADIĆ ODLUČIVAO UZ POMOĆ VRAČAREPokojni generalni direktor RTS Aleksandar Tijanić rekao je da je Boris Tadić sve važne državne odluke donosio konsultujući se s „vračarom koja se predstavljala kao astrolog“.- Glavni čovek u njegovom izbornom štabu je bila jedna žena. Nije njegova. Žena je vračara koja je sebe predstavljala kao astrologa i praktično je donosila sve važne odluke uz konsultacije sa zvezdama - rekao je Tijanić.

MARINA TUCAKOVIĆ ZA NOVI STARS: DARA SE PRAVI LUDA, A JOŠ MI DUGUJE PARE

Poznati tekstopisac otkriva tajne estrade

Autorka najvećih hitova zabavne i narodne muzike Marina Tucaković otkiva da joj folkerka Dara Bubamara duguje pare ali da se pravi luda.

Ali bez obzira na to ona bi joj opet napisala hit.

Ostatak pročitajte u novom broju magazina Stars koji vam Kurir poklanja svake srede!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track