TAMARA ĐURIĆ PROGOVORILA O PROSTITUCIJI: Evo kako zarađujem za život!
Foto: Printskrin Instagram

Otkrila sve

TAMARA ĐURIĆ PROGOVORILA O PROSTITUCIJI: Evo kako zarađujem za život!

Stars -
Tamara Đurić, devojka koja je posle rijalitija "Farma" privukla veliku pažnju odlučila je da progovori o svom poslu i otkrije sve o čemu se spekulisalo.

Naime, poznato je da je Đurićeva zaposlena u firmi svog bivšeg dečka Dejana Palića Makarone a evo šta kaže o tome što je mnogi povezuju sa prostitucijom.

"Svaka lepa žena je prostitutka u zemlji Srbiji. Svaka žena koja se bavi javnim poslom, koja hoće da iznese svoje mišljenje", započela je Đurićeva a onda objasnila i kako ona zarađuje novac.

"Meni ne smeta ništa što piše, ja znam ko sam i šta sam. Radila sam kod roditelja u firmu od svoje 16. posle sam radila i kod Dejana u firmi. Ja se slikam, snimam spotove, radim kao model, sve to je fino plaćeno u Srbiji. Eto, imam taj svoj privatni biznis, trenutno radim u nekom projektu gradnje. Ja sam fizički radnik, organizujem posao", objasnila je Tamara za "Alo".

Vrlo ljutita otkrila je i kako je nazivaju devojke koje je ne vole.

"Jer ja sam tako ružna, imam silikone, silikonjara, a ona je sva prirodna, pustila dlake 10 centimetara i onda ja sam nakaza. Nisam nakaza, eto tako."

Tamara je vrlo eksplozivna i sposobna žena, što je pokazala i tokom rijalitija, a za sebe kaže da ima muški mozak.

"Nekako mi odgovara taj muški mozak pošto više vremena provodim sa mukarcima nego sa ženama pa sebe ne mogu da svrstam ni u jedan krug žena."

A photo posted by Tamara Djuric (@tamarasstar89) on Nov 8, 2015 at 12:00pm PST

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track