TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Ana, Kaja i Sanja skidaju Madonu
Foto: Fonet

Zvezde na kastingu

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Ana, Kaja i Sanja skidaju Madonu

Stars -
Osim atraktivnih pevačica i misice, koji će se oprobati u imitaciji kraljice popa, producenti su pozvali i Franu Lasića i Anđelu, ćerku Gagija Jovanovića i Branke Pujić

Pevačice Ana Nikolić i Katarina Kaja Ostojić, kao i bivša misica Sanja Papić naći će se među deset takmičara nove sezone šou-programa „Tvoje lice zvuči poznato“, koji u martu kreće na Prvoj. Sve tri će se oprobati u imitacijama Madone, koja je za neke njihove kolege bila prevelik zalogaj, a tokom takmičenja će imati priliku i da „skidaju“ muškarce.Među VIP ličnostima, koje će se tri meseca takmičiti za nagradu od 25.000 evra, obučene u kostime nekih od najvećih zvezda nalaze se i Ivana Peters i Slavica Ćukteraš. Projekat je humanitarnog karaktera, tako da će novac otići za pomoć oboleloj deci.- Veliki šou biće bolji od prethodnog izdanja jer je kasting mnogo veći. Pozvali smo 50 glumaca, pevača i voditelja. Poziv za probna snimanja već su prihvatili Ivana, Kaja i Slavica, koji su gotovo sigurni učesnici - kaže naš izvor blizak produkciji.Sagovornik Kurira, koji je uključen u organizaciju TLZP, naglašava da ćemo kao imitatore gledati i neke od velikih zvezda.- Ana Nikolić bila je jedna od želja i u prethodnoj sezoni, jer je dobar imitator. Ona više nema angažman kao član žirija u emisiji „Više od igre“, tako da može da se okuša u ovom takmičenju. I Sanja Papić želi da se predstavi u drugoj ulozi - kaže izvor.Najteže idu pregovori s glumcima koji imaju angažman u pozorištu i ne smeju bez odobrenja kuće u kojoj rade da se pojavljuju u emisijama.- Razmatramo da pozovemo Anđelu Jovanović, ćerku Dragana Jovanovića i Branke Pujić, koja ima svoj bend, kao i Strahinju Blažića. Pored njih, na kasting su pozvani i Frano Lasić, Halid Muslimović, Sanja Kužet, Branislav Lečić, Vanja Grbić i Rada Manojlović - zaključuje naš izvor.Voditeljka TLZP ostaje Marija Kilibarda.

Novi žiri promene u sudijskim stolicamaOCENJUJE IH LANE, A ANA IH UČI DA PEVAJUDo promena će doći i u žiriju. Kako saznajemo, producenti planiraju dva nova člana, a prva želja im je glumac Milan Lane Gutović. Među sudijama će biti Ana Kokić. Pobednica premijernog izdanja šou-programa pomagaće učesnicima u pripremi imitacija, kao što je nekad radila Marija Mihajlović.- Moj posao je da sve to vizuelno i zvučno bude što bliže originalu. Mislim da s pevanjem neće biti mnogo problema, koliko znam, većina njih su vrhunski pevači - rekla je Ana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track