PAPARACO: Nigor se napio na Kopaoniku
Foto: Damir Dervišagić

Muzičar na planini ne ispušta kriglu piva

PAPARACO: Nigor se napio na Kopaoniku

Stars -
Povredio dok je vozio bord, pa slobodno vreme provodi uz piće od ječma

Igor Lazić Nigor obožava da pije pivo na snegu. Umesto šoljicom čaja, muzičar se na Kopaoniku greje napitkom od ječma.Lazić je baš uživao dok je iz krigle ispijao pivo, o čemu svedoče fotografije koje je paparaco Kurira snimio na toj planini. Nigor se toliko zaneo cirkajući da nije primetio da je u tom trenutku na Kopaoniku bilo minus 20 stepeni.

Inače, Lazić je pre nekoliko dana na ovoj planini doživeo nezgodu, kada se prevrnuo tokom vožnje borda. On je tom prilikom zadobio lakše povrede i upalu mišića, a lek je našao u pivu. Nakon što se dobro napio, pevaču je sve postalo smešno i mobilnim telefonom je slikao prolaznike. Posle je na red došlo i druženje s psom.

Kasnije smo pozvali Nigora i pitali ga kako se provodi na planini.- Veliki sam zaljubljenik u zimske sportove, ali i u pivo. U ovim hladnim danima nije naodmet malo se ugrejati sokom od ječma. Ništa lepše nego cirkati pivo u snegu. To je baš dobar osećaj. Posebno ako više ne možeš da skijaš i da voziš bord jer si doživeo nezgodu. Sada me sve živo boli i ne mogu da uživam onako kako želim - rekao nam je muzičar i dodao da bi rado ostao na planini do proleća.- Da nemam poslovne obaveze, na planini bih bio celu sezonu, a ovako moram da se vratim u prestonicu. Nije mi teško jer me u toplom porodičnom domu čeka supruga, koja zbog posla nije bila u mogućnosti da mi pravi društvo - rekao je Nigor.(M. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track