(VIDEO) DETEKTIV GVOZDEN SE PRAVDA: Evo kojoj Maci sam psovao tursku majku
Foto: Printscreen

Za njega to nesporazum

(VIDEO) DETEKTIV GVOZDEN SE PRAVDA: Evo kojoj Maci sam psovao tursku majku

Stars -
Uglješa Grgur Gvozden, prvi privatni detektiv u Srbiji, tokom boravka u "Parovima" dok su išle reklame, razgovarao je sa Vesnom Rivas i pomenuo izvesnu Macu iz Istanbula, koja ih je oboje prevarila za neku robu iz Turske, a ne o Maci Diskreciji.

Tom prilikom je opsovao prevarantkinju, ali su mnogi koji su gledali sou putem jutjuba, pomislili da se radi o Maci Diskreciji, čiji su fanovi počeli da ga bombarduju porukama na Fejsbuku, ali i putem telefona.

"Nejasno je ko uopšte može da pomisli da bih ja psovao Macu Diskreciju, koju pri tom ne poznajem i prvi put sam je video u "Parovima". U vili je bilo prijatno, učesnici su više nego zabavni, ne postoji nijedan razlog zbog kojeg bih se ja poneo nefer prema njihovom gostoprimstvu. Izvesna Maca iz Istanbula je prevarila Vesnu Rivas i mene, pa smo oko nje i pričali", pravdao se Uglješa.

Grgur kaže da je pokušao nekoliko puta da se uključi u program i reši nesporazum, ali nije uspeo.

"U prvi mah nisam ni znao o čemu se radi i što pominju Macu Diskreciju i da sam je opsovao, a onda kad sam dobio poruke, shvatio sam da je doslo do nesporazuma", rekao je detektiv.

Vesna i Gvozden gost PAROVA psuju Macu I NJENU... by domaci-bioskop

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track