(VIDEO) KRISTIJAN O ARKANU, MARIĆU I PRETNJAMA: Da mogu da likvidiram tamo nekog iz Kurira!
Foto: Printscreen

Kriminalac par ekselans

(VIDEO) KRISTIJAN O ARKANU, MARIĆU I PRETNJAMA: Da mogu da likvidiram tamo nekog iz Kurira!

Stars -
Kristijan Golubović, koji je sa suprugom Ivanom ušao u vili Parove, rekao je da ne voli novinare jer od njega prave ono što on nije.

Dok je govorio o Željku Ražnatoviću Arkanu, Golubović je rekao da bi on poubijao novinare Kurira. Naime, voditelja je upitala Milomira Marića da li učesnici "Parova" znaju šta je on "imao" sa Arkanom o kojem on nije želeo da priča, ali je Kristijan bio raspoložen.

"Živ sam, to je bitno", našalio se Marić.

"To ja mogu ukratko da vam kažem. Arkan je pretio njemu da će ga gepekovati, da će ga išamarati, da kad ga nađe, neće on više da brblja na ovu gornju "p", nego, pošto nema donju "p" i tako dalje... Bilo je brutalno, i zaista je u jednom trenutku bilo...", pričao je Golubović, a Marić je ubacio da ga je osudio na smrt".

"Bilo je zaista ozbiljno", nastavio je Kristijan. "Mislim, kao što sad radi meni Kurir, i sad zamislite da sam ja u toj moći, na primer, da mogu da likvidiram nekoga tamo, iz tog Kurira, i da ja to i obećam i javno i da svi pričaju o tome. E, takva je situacija bila između njega i Arkana", rekao je Kristijan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track