BIVŠI DIREKTOR POLICIJE VELJOVIĆ: Kristijan i njegova žena lažu, nisam im rod!
Foto: Zorana Jevtić, Marina Lopičić

U laži su kratke noge

BIVŠI DIREKTOR POLICIJE VELJOVIĆ: Kristijan i njegova žena lažu, nisam im rod!

Stars -
Kristijan Golubović, koji je učestvovao u rijalitiju “Farma”, a nekoliko puta je ulazio u luksuznu vilu Parove, ponovo je uhvaćen u laži, budući da je rekao da su on njegova žena u rodu sa bivšim direktorom policije Miloradom Veljovićem, a Veljović demantovao.

Golubović je kao gost u emisiji posvećenoj “Parovima” rekao kako je njegovoj supruzi Ivani stric bivši direktor policije Milorad Veljović, koji sada obavlja funkciju savetnika premijera Aleksandra Vučića.

- Zamislite kada su me hapsili, maltretirali su moju suprugu iako su znali da joj je stric Veljović, koji je bio vrh državne policije. Nije im bilo bitno što je ona njegova bratanica i što je pleme Veljović čuveno - bez pardona je izgovorio Golubović, što je potvrdila i njegova životna saputnica.

"Da, tačno je, meni je njegovo hapšenje bilo stresno, a Veljović je moj stric, no to nije interesovalo policajce - potvrdila je Ivana, koja se prvi put pojavila u medijima očigledno za velike pare.Njihovim tvrdnjama potpuno je iznenađen Milorad Veljović, kojeg smo pozvali da pitamo kako mu se dopada zet i da li bi mu pomogao da odloži robiju.

"Zaista ne znam zašto su to rekli, ali nisam ni u kakvom srodstvu s dotičnom Ivanom niti s Kristijanom", u neverici da neko može da izmisli rodbinsku vezu kaže Veljović”.

Foto Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track