NE SME SAMA NA FARMU: Zorica Brunclik neće bez Kemiša pred Vesnu Zmijanac!
Foto: Damir Dervišagić

U sendviču

NE SME SAMA NA FARMU: Zorica Brunclik neće bez Kemiša pred Vesnu Zmijanac!

Stars -
Zoricu Brunclik željno iščekuju na imanju u Lisoviću, a njen jedini uslov produkciji jeste bio da s njom uđe suprug Miroljub Aranđelović Kemiš.

Uplašena da bi njegova bivša supruga Vesna Zmijanac mogla da je napadne, pevačica se osigurala. Jedno je sigurno, u tom sendviču najteže će biti harmonikašu.

"Zorica nije imala nikakve specijalne prohteve jer joj je ponuđen pozamašan honorar, ali je zahtevala da Kemiš uđe s njom na farmu. Iako on nije rijaliti igrač, zbog nje će ući na imanje. Nije mu prijatno što je Vesna tamo jer zna da može doći do otrovnih strelica usmerenih prema Zorici, ali više mu nema nazad", rekao je izvor blizak bračnom paru i dodaje.

"Zorica je već naoštrila kandže za Vesnu Zmijanac, a Kemiš joj je tajno oružje. Njega pomalo plaši ova situacija jer dobro poznaje obe pevačice - Zoricu, koja je emotivna, i Vesnu, koja ume da provocira", završava naš izvor.

Podsećanja radi, Zorica i Vesna glavni su akteri jednog od najvećih estradnih ratova, a razlog je upravo Kemiš, koji je okončao brak sa Zmijančevom zato što se zaljubio u Brunclikovu. Iako su godinama kasnije podigle bele zastave i nastupile zajedno na Zoričinom koncertu, pitanje je u kakvom će odnosu biti kada se na imanju spoji stari ljubavni trio.

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track