PEVAČICIN SUPRUG ZABRINUT: Bojim se, Saška će im svima iskopati oči!
Foto: Printskrin/Fejsbuk

Pravi haos

PEVAČICIN SUPRUG ZABRINUT: Bojim se, Saška će im svima iskopati oči!

Stars -
Suprug farmerke Saške Karan Aleksandar Gazivoda, nakon incidenta u kojem je njegova supruga nasrnula na modelsicu Cecu Jovanović, kaže da ne može da odgovara za njene postupke

Aleksandar otkriva da se plaši supruginih reakcija i da, ako joj dođe žuta minuta, može sve farmere da poubija.

"Kada je Saška u pitanju, to je mač sa dve oštrice, bez obzira na to što mi je supruga, ona ne ume da se kontroliše.Poznavajući njenu narav, ona nema kočnicu u životu. Takva je kakva je i uvek se bojim da se nešto drastično ne desi u bilo kom rijalitiju da je. Nikad ne znam da li će nekome da iskopa oko ili će da mu iščupa ruku", kaže Aleksandar i objašnjava da ni saveti koje Saški daje pred ulazak u rijaliti nemaju nikakav efekat na nju.

"Uvek imam dozu straha da će fizički nasrnuti na nekog, iako ćerka i ja pokušavamo da utičemo na nju. Pričamo joj pre rijalitija: "Nemoj da reaguješ, probaj da iskuliraš neke stvari, da prećutiš", ali to je vrlo teško kada je ona u pitanju", govori Aleksandar i priznaje da je njegova supruga ista i privatno.

"Takva je i u realnom životu. Na nas, naravno, ne nasrće, ali čim je van kuće, uvek postoji doza straha da može nekog da pretuče", iskren je Aleksandar, koji smatra da je modelsica na koju je Saška nasrnula na farmi dobro prošla.

"Ceca je imala sreće što nije ostala bez oka, jer nema pravila šta Saška može da uradi u prvom momentu. Posle se ona smiri, ali na prvu loptu se ne zna šta je spremna da uradi. Samo da ne prebije nikoga", nada se Gazivoda.

Podsetimo, Saška Karan i modelsica Ceca Jovanović napravile su haos na imanju kada su nakon verbalnog sukoba počele da se polivaju flašama piva. Naime, Ceca se pre incidenta sa Saškom svađala sa Gogom Aleksić, a potom je Karanovu polila rakijom po očima, što je pevačicu toliko isprovociralo da je po modelsici prosula litre alkoholnog pića i jurila je po kući da je prebije. Gagi Đogani, Sani i Filip Đukić uspeli su da razdvoje podivljale farmerke, ali je Saška rekla da joj neće ostati dužna.

 Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track