TAMARA ZBOG VLADE NAPALA ANU MARIJU: Ti si propalitet koji se vuče od ruke do ruke
Foto: Stefan Jokić

Prozivke

TAMARA ZBOG VLADE NAPALA ANU MARIJU: Ti si propalitet koji se vuče od ruke do ruke

Stars -
Klaberka Tamara Đurić i voditelj Vlada Stanojević su već nekoliko godina prijatelji, zbog čega je bivša farmerka stala u odbranu svog drugara povodom svađe koju je imao sa bivšom devojkom Ana Marijom Žujović.

Vlada navodno bivšoj treba da isplati 8.000 evra zbog telesnih povreda, pa je tako na svom Fejsbuku javno osuo paljbu po bivšoj, što je podržala Tamara. Ona je takođe na društvenoj mreži napisala status kojim je napala Ana Mariju."Šta hoće ta žena Popaj? Ona našla da govori o Vladi Stanojeviću, dečko je sinonim za lepo ponašanje. Neka joj kaže neko da je propalitet koji se vuče od ruke do ruke da ne kažem od čega do čega kao narodna pesma! Nije joj dovoljno što je videla gomila ljudi kako bludniči na spratu ispod kluda Stefan Braun sa drugim muškarcem i ako se tada predstavljala kao žena Vlade Stanojevića. Pa gusko, drugi bi ti glavu otkinuo. I umesto da se zavučeš u tu teretanu i dižeš tegove dok se od mornara Popaja ne preobraziš u Badžu ti sa sve golim grudima i napućenim usnama pokušavaš u prvi plan da staviš modricu koju si sama nacrtala, gade jedan! Hoćeš da svi zaborave da si ološ i da pomisle da si žrtva? Za takve je nekada postojao drugačiji zakon. Sudili bi ti na licu mesta. A je l znaš kako? Bilo je više metoda: malj u glavu preko pogače, kamenovanje na javnom mestu, stub srama.... I sada nije dovoljno, ološu, što nije dovedena na stub srama, pa bi ona da tuži! Ko je ovde lud?!", napisala je klaberka u besu.

Sta hoce ta zena Popaj? Ona nasla da govori o Vladi Stanojevicu,decko je sinonim za lepo ponasanje. Neka joj kaze neko...

Posted by Tamara Djuric on Sunday, February 21, 2016

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track