SVE NAPETIJE NA IMANJU: Saška proglašena lopovom, nije birala da napadne Dušicu
Foto: Printskrin

Haos

SVE NAPETIJE NA IMANJU: Saška proglašena lopovom, nije birala da napadne Dušicu

Stars -
Na "Farmi" je opšta kriza zbog hrane, jer takmičari nemaju šta da jedu. Od sinoć se vodi rasprava ko je lopov na imanju koji sakrio zalihe hrane u štekove.

Saška Karan je čula kako je Dušica Grabović nju nazavala lopovom što ju je strašno uvredilo. Jutros, za trezarisjkim stolom povela se rasprava oko toga ko je šta rekao kada je pevačica napala Dušicu.

"Dušice jel ja tebi ličim na lopova? Moramo da raspravimo! Nemoj da se zezaš sa tim nije ti fora. Kruži priča... nemoj da ti se više desilo, vidim kako me "poštuješ". Juče si rekla... krenulo je od ruža da bi sada stigla do ovde", rekla je Saška u besu.Dušica je pričala kako su komentarisali da neko ima zadatak da izigrava lopova pa su tako spomenuli Sašku što je nju strašno pogodilo.

"Jako sam se iznenadila, jako sam se šokirala", rekla je Karanova, a potom se u razgovor ubacila Zorica Marković koja je prokomentarisala da je čula da je ona prozvana lopovom.

"Neka dođe ovde taj koji hoće da nas zavadi da sam ja rekla da si ti Zorice lopov i da je Saška lopov. Prvo, ja tebe obožavam i volim ovu ženu jer pravi dramaturgije. Nisam rekla da je neko ukrao, nego sakrio.Odmah dovedi tog", bila je uporna Dušica koje je poricala da je pevačice nazvala lopovima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track