TEKSTOPISAC TRAŽI 5.000 EVRA: Marija Šerifović se pravila luda! Ovo suđenje me ne zanima!
Foto: Stefan Jokić

Posle 9 godina

TEKSTOPISAC TRAŽI 5.000 EVRA: Marija Šerifović se pravila luda! Ovo suđenje me ne zanima!

Stars -
Pevačica je na poslednjem ročištu sudiji rekla da se ne seća da smo sarađivale, krivicu je svalila na druge, tvrdi Adrijana Jovanović.

Marija Šerifović juče se prvi put posle devet godina pojavila u Višem sudu u Beogradu, na poslednjem ročištu po tužbi tekstopisca Adrijane Jovanović.Ona je evrovizijsku pobednicu tužila jer je nije potpisala ispod pesme „Gorka čokolada“, za koju je radila tekst, a koja se nalazi na Marijinom albumu iz 2006. godine. Za to traži odštetu od 5.000 evra.Nakon što su obe dale poslednju reč, čeka se odluka suda, koja bi trebalo da bude doneta do kraja meseca.Zaboravna- Posle devet godina agonija se konačno završila! Sad čekamo sudsku odluku. Marija je priznala da me nije potpisala, tvrdeći da je pesmu dobila samo za festival. Za masu drugih stvari kaže da se ne seća, a s obzirom na to da je mlada, ta njena izjava me baš čudi. U suštini, krivicu svaljuje na „Siti rekords“ i bivšeg menadžera Sašu Mirkovića. I to je čudno, jer ja sam pevač i tačno znam da, kad praviš kompilaciju i biraš pesme, sam određuješ šta će se naći na njoj, a ne mama, tata, vozač ili nosač kofera - kaže Adrijana.Ona tvrdi da je Šerifovićeva pokušala da obmane sud.- Marija je slagala! Sudiji je rekla da smo se upoznale pred festival u Budvi 2003, što nije istina, jer se poznajemo godinu dana duže, kad sam joj radila skoro ceo prvi album „Naj, najbolja“. I drugi CD se zove po mojim pesmama „Bez ljubavi“, tako da je i to slagala - kaže Jovanovićeva.Nisu mogli da je nađuS druge strane, Šerifovićeva za ovo suđenje ne daje ni pet para!- Ovo suđenje me ne zanima! Došla sam i rekla svoje mišljenje. Zaista nemam nikakve veze s nečim što se radi u štampariji. To nije moj posao. Verujem da je ovo završno suđenje, pošto su čekali samo mene. Ne znam koliko ovo traje, ljudi su me tražili na različitim adresama, bila sam u Americi, pa na putovanjima, a kad sam konačno našla vremena da obavim građansku dužnost, došla sam da kažem da nemam veze s tim - zaključuje Marija.

MalaksalaNA INFUZIJIMarija je četiri dana zaredom imala koncerte, pa je zbog premora pala u postelju. Ona je primila infuziju da bi mogla da se pojavi na suđenju sa Adrijanom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track