NATAŠA BEKVALAC JEDVA PREŠLA GRANICU: Sat vremena je pretresali, nije im dala da je skinu!
Foto: Printskrin Instagram

U problemu

NATAŠA BEKVALAC JEDVA PREŠLA GRANICU: Sat vremena je pretresali, nije im dala da je skinu!

Stars -
Carinici na graničnom prelazu Mali Zvornik upravo su to uradili kada su od novosadske Barbike tražili da svuče garderobu.

Prema rečima našeg izvora koji se zatekao na licu mesta, organi reda su kombi u kojem se nalazila Nataša sa članovima benda odvojili sa strane kako bi ga pregledali.

"Nataša je spavala na sedištu u trenutku kada su carinici tražili od vozača da se parkira, a pošto su želeli da dodatno prekontrolišu kombi, sve putnike i njihove isprave, probudili su pevačicu. Bunovna Nataša izašla je iz kombija i pokazala im radnu dozvolu i sve papire koje je imala u tašni, ali su oni tražili da pođe s njima kako bi je dodatno pretresli. Članovi benda su otišli u jednu prostoriju, a ona u drugu, i tu su joj tražili da se izuje i svuče kako bi se uverili da nama ništa od nedozvoljenih supstanci ili nedajbože oružja kod sebe."

"Bila su dva muškarca, kao i jedna žena, i ubrzo su zatvorili vrata, tako ne znam šta se dalje događalo. Nataša je posle skoro jednog sata izašla besna i sela u kombi, čekajuči da joj se pridruži ostatak benda", prepričava izvor situaciju sa carine i dodaje:

"Čuo sam da se žalila vozaču, koji je prvi došao u kombi, da su joj torbu i tašnu potpuno istresli na sto, džepove farmerki izvrnuli, a jaknu je skinula još pre ulaska u carinsku kabinu. Nakon pola sata, u kombi je stigao i ostatak benda sa instrumentima, koji su takođe bili na proveri, pa su mogli da nastave put, iako je sve ukazivalo na to da će zakasniti na svirku."

Povodom ovog događaja, Nataša je otkrila da ovo nije prvi put i da joj se to često događa.

"Imam veliki broj nastupa i često putujem. Moj bend je višečlan i često su ih skidali na granicama, i mene su pokušali mnogo puta, ali im nije pošlo za rukom", rekla je Nataša, ali nije želela da nam otkrije čime to ubedi carinike da je ne svuku ili samo nije želela da otkriva šta se dešavalo iza zatvorenih vrata kako bi sledeći put bili blaži prema njoj i njenom bendu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track