KIKI LESENDRIĆ: Dejvid Džejms će svirati u našem novom spotu
Foto: Damir Der

USPEH Frontmen Pilota dovodi ikonu fudbala

KIKI LESENDRIĆ: Dejvid Džejms će svirati u našem novom spotu

Stars -
Bivši reprezentativac Engleske druži se s mnogim muzičarima, ali debitovaće kod nas. Sviraće bas gitaru u pesmi koja ima prizvuk fanka, objašnjava Kiki

Kiki Lesendrić i njegov bend Piloti nakon tri i po godine pauze objavili su CD „Širom zatvorenih očiju“.Muzičar želi da po uzoru na svog kolegu Robija Vilijamsa ekranizuje svaku numeru sa izdanja, a u prvom spotu kao gost će se pojaviti fudbalska zvezda Dejvid Džejms.- Nekadašnji golman engleske reprezentacije i Liverpula doći će na jedan dan u Beograd. On je moj drugar, a u našem spotu imaće vrlo zapaženu ulogu. Sviraće bas gitaru u pesmi koja ima prizvuk fanka. Druži se s mnogim britanskim muzičarima, ali dosad nije glumio u spotu i kod nas će debitovati - kaže Lesendrić.Na disku se nalazi 11 numera. Neke od njih već su poznate javnosti - „Idi“ i duetska pesma „Manje-više“, koja je snimljena s hrvatskim bendom Luminize, a koju je na albumu prepevala Sara Jo. Lesendrić je ostao veran bivšem ministru Mlađanu Dinkiću, dok Ðorđe Balašević nije imao vremena da mu pomogne oko tekstova.- Pilotima sam uradio dve pesme. Inspiracija Saši Miloševiću Maretu i meni je bio neki naš životni put kao predstavnika javnog života. Čudan je naš put, kao što i kaže pesma. Druga je ljubavna „Noć kao iz sna“ - otkrio je Dinkić.

Autor dve pesme... Mlađan Dinkić sa ženom
Autor dve pesme... Mlađan Dinkić sa ženom

Političar je u poslednje vreme omiljen kao autor na izdanjima narodnjaka.- Saradnja sa Sašom Matićem je bila fantastična i moje pesme imaju milionske preglede. Rasprodao je Arenu. Imponuje mi to što dobri pevači traže moje pesme. Muzika je moj hobi i to ne radim zbog novca - zaključio je Dinkić.Promociji su prisustvovali Željko Vasić, Peca Popović, Dejan Cukić, Čeda Čvorak, Daniel Kajmakoski i drugi.(LJ. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track