Bojanić pevao za Brunclikovu

Estradni hit

Bojanić pevao za Brunclikovu

Stars -
Zorica, kao velika zvezda, osamdesetih pomagala Milošu da se afirmiše. On joj je tada bio prateći vokal, a sada prete jedno drugome i sude se
1 / 4

Nekad su se voleli.Miloš Bojanić je na početku karijere pevao prateće vokale velikoj zvezdi bivše Juge Zorici Brunclik. Na internetu se pojavio video-snimak koji pokazuje da je među dvoje danas krvnih neprijatelja nekad bilo prisnosti.

Folkerka je te 1989. godine žarila i palila, a on je, iako je već snimao albume, izgleda morao još da se pomuči. Ona mu je tada, na manifestaciji Šumadijski sabor, pružila priliku da bude sa njom na sceni dok je vrckala pevajući „Šta je život, majko“.

Ali, kako se vidi na snimku, Miloš se nije baš mnogo potrudio. Čak ni tekst nije naučio, već ga je ispisao na velikom komadu papira i sve vreme čitao sa njega. Odeven u beli svečani sako, sa sve minivalom, ipak se trudio da bar ne falšira. Sudeći po reakciji publike, u ovom poslednjem je uspeo. Brunclikova je pokupila ovacije, a on neprimetno sišao sa bine.

Dvadeset i nešto godina kasnije njih dvoje su zarati na krv i nož. Rijaliti „Farma“ obeležen je njihovim žestokim uvredama, pa čak i pljuvanjem. A onda su završili na sudu.

Pljuvali se i vređali u rijalitiju „Farma“!

Zorica i Miloš su se tokom boravka na „Farmi“ 2010. skoro potukli. Sve je počelo svađicom oko psa kojeg je pevačica poklonila Bojaniću, a on ga prodao Saši Popoviću. Nakon toga je usledio pravi rat. Evo podsećanja na neke od njihovih prepirki.

Zorica: Ako mi još jednom budeš pomenuo decu, grkljan ću ti iščupati, džukelo!

Miloš: Ako sam ja džukela, onda si ti jedna krava, usrana!

Zorica: Njegova žena je mlađa od moje najstarije ćerke.

Miloš: Sva si četvrtasta, lakše te je preskočiti nego zaobići. Nisam te gledao kao ženu ni kad si imala 30 godina.

Miloš: Prišla si i pljunula me u facu. Zna ovaj narod ko si ti.

Zorica: Ne da ću da te pljunem... Ti si dno života. Konjino jedna pedofilska.

Miloš: Zorica Brunclik je najveća veštica i najveći zlikovac koji postoji što se ženskog dela tiče.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track