SERGEJ BRUTALNO IZUJEDAN A NEMA NI OGREBOTINU: Paparaco Kurira sve uslikao!
Foto: Dragana Udovičić

BRZO SE OPORAVIO: Glumac pokazao ruku posle tuče

SERGEJ BRUTALNO IZUJEDAN A NEMA NI OGREBOTINU: Paparaco Kurira sve uslikao!

Stars -
VESEO Dan nakon što je za Instagram pozirao sa zavojem i izjavio da je žrtva pijanog i drogiranog muškarca, koji ga je izujedao, Trifunović dobro raspoložen otišao na ručak u restoran

Sergej Trifunović juče je pokazao ruku bez ogrebotine. Dan nakon što je za Instagram pozirao sa zavojem i izjavio da je žrtva pijanog i drogiranog muškarca, koji ga je izujedao, glumac je viđen ispred jednog restorana u Zemunu.Incident ga očigledno nije dotukao, jer je Sergej bio dobro raspoložen. Paparaco Kurira uhvatio ga je pre nego što je otišao na ručak, dok je pozirao s omladinom koja ga je zamolila za autogram. Kontaktirali smo s Trifunovićem, koji nam je poručio da nimalo nije zabrinut.

Jedan drugog optužuju- To će se rešiti na sudu. Sve je snimljeno, ima kamera, te on može da radi šta god hoće - rekao je Sergej o Goranu Iliću, s kojim se potukao.Besan što je glumac izjavio da je žrtva, Ilić ironično predlaže scenaristi Siniši Paviću da glumca angažuje u seriji „Bela lađa“, i to za ulogu Šojića od Vračara.- Pavić je sve lepo rekao u „Beloj lađi“. Predlažem Sergeja za ulogu oštećenog, pod nazivom Šojić od Vračara - izjavio je Goran.

Pokazao  povrede...  Goran Ilić
Pokazao povrede... Goran Ilić

S obzirom na to da je glumac najavio tužbu protiv njega, Ilić je odlučio da odgovori protivtužbom.- Podneću tužbu protiv Sergeja za klevetu i krivičnu prijavu zbog davljenja i nanošenja lakših telesnih povreda - rekao je Ilić.Podsetimo, Trifunović i Ilić su se potukli u subotu rano ujutro ispred jednog fast fuda kod Kalenić pijace. Jedan drugog su optužili za izazivanje tuče.

Slikao se s fanovima...  Sergej Trifunović
Slikao se s fanovima... Sergej Trifunović

Rvali se ispred pekare- Nakon verbalnog nesporazuma koji se odigrao u pekari rano jutros, a ticalo se gluposti, tačnije cigareta i upaljača, Sergej Trifunović je počeo da me vređa rečima da sam slepac i da on ne puši tako jeftine cigarete. Došlo je do fizičkog obračuna, a ugrizao sam ga za prst dok je on bio na meni i grebao me po licu. Neverovatno mi je da sam ja okrivljen, a u stvari sam žrtva, a krivac postaje „žrtva“ samo zato što je poznata ličnost i od svega ovoga sebi pravi reklamu - ispričao je Ilić za Kurir, dok je Sergej izneo drugačiju verziju priče:- Posle predstave „Voz“ otišao sam na Fest, a nakon toga sam se prošetao s drugaricom i svratili smo da pojedemo nešto. Nepoznati čovek, koji je sigurno bio pijan i drogiran, bez ikakvog razloga mi je prišao i napao me. Nisam imao nameru da ga udarim, a tokom rvanja napravio mi je dva ugriza na prstu. Ne znam šta je hteo time da postigne, ali čovek je lud. Pošto je čovekov ugriz otrovniji od životinjskog, otišao sam u Urgentni centar kako bi mi dezinfikovali ranu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track