ĐOGANI ZBOG DUGOVA POBEGAO NA FARMU: Zelenašima duguje 10.000 evra!
Foto: Printskrin

Nada se velikim parama

ĐOGANI ZBOG DUGOVA POBEGAO NA FARMU: Zelenašima duguje 10.000 evra!

Stars -
Popularni denser Gagi Đogani ušao je u rijaliti „Farma“ kako bi vratio dugove zelenašima od kojih je pozajmljivao novac.

Kako saznajemo, on je u prethodnom periodu pozajmio 10.000 evra od reketaša, a pošto im novac nije vraćao na vreme, oni su mu uračunali i kamatu. Da stvar bude gora, momci od kojih je uzeo novac ga mesecima jure i prete mu jer im nije isplatio nijedan deo duga.

Gagi je jedinu nadu da se izvuče iz bule video u odlasku na imanje u Lisović, kako bi od zarađenog honorara vratio novac zelenašima.

"Đoganijeva porodica ima ozbiljne probleme, jer se on zadužio kod zelenaša kako bi imao dovoljno novca za život i osnovne životne potrebe. Pare na kamatu uzeo je još prošle godine, kada je na svakih nekoliko meseci uzimao po nekoliko hiljada evra. Sada je svota dostigla 10.000 evra, a zelenaši su počeli da ga jure kako bi im vratio novac. Pošto nije imao toliko para, on je rešio da uđe u rijaliti i od honorara isplati dug, kako ga ubuduće ne bi uznemiravali i maltretirali. To je jedini izlaz iz problema u koji se upleo sa vrlo opsanim ljudima i svi se nadaju da će što duže ostati u rijalitiju jer na drugi način ne može da zaradi", kaže naš izvor blizak Gagiju i dodaje:

"Gagi više nema tezge kao ranije, a od nečega mora da živi. Potpuno je depresivan i nije sposoban bilo šta drugo da radi jer pije lekove koji mu uništavaju koncentraciju. O dugovima nije pričao najbližima jer zna da bi ga kritikovali, kako je u nekoliko navrata činio Đole Đogani. Zato od njih krije da mu prete", objašnjava izvor.

Kako bi proverili da li o tatinim dugovima zna nešto, pozvali smo Gagijevu ćerku Lunu.

"Tata mi ne priča takve stvari i da li ima dugove, tako da zaista ne znam da li je upao u takvu vrstu nevolje", rekla nam je Đoganijeva naslednica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track