A ŠTO NE BI MOGLO?! ZLATA PETROVIĆ: Briga me za Vesnu Zmijanac, uživam sa Željkom!
Foto: Damir Dervišagić, Dragan

Otvorila dušu: Folk pevačica progovorila o vezi s Rstićem

A ŠTO NE BI MOGLO?! ZLATA PETROVIĆ: Briga me za Vesnu Zmijanac, uživam sa Željkom!

Stars -
Imam prava da budem srećna. Željko je veoma dobar čovek, radostan, pun energije, duhovit, interesantan. Mislim da njegovu energiju ne može niko da zameni, kaže Petrovićeva

Zlata Petrović rešila je da za Kurir progovori o vezi sa Željkom Rstićem, bivšim verenikom svoje koleginice Vesne Zmijanac, s kojim je počela da se viđa pre mesec dana.Iako je pevačica sve vreme tvrdila da joj je biznismen dobar prijatelj i da među njima nema ništa, shvatila je da je nemoguće sakriti ljubav. Folkerka kaže da uživa u Rstićevom društvu i da je ne zanima šta će na to reći Zmiki, koja trenutno učestvuje u „Farmi 7“.

- Prija mi Željkovo društvo. S njim sam maksimalno opuštena. Nikad nisam otkrivala detalje iz svog privatnog života, pa neću ni sad, bez obzira na to da li sam emotivno ispunjena ili neispunjena. Nisam udata, pa ne moram nikome da se pravdam. Zar ja nemam prava da se ljubim, grlim i izlazim s kim želim? Hoće li me neko osuditi zbog toga? Nikad nikome nisam nanela štetu u životu i niko zbog mene nije propatio niti proplakao - priča Zlata i nastavlja:

- Imam prava da budem srećna. Željko je veoma dobar čovek, radostan, pun energije, duhovit, interesantan. Mislim da njegovu energiju ne može niko da zameni. U današnje vreme potrebno je imati nekog ko te neće opterećivati i s kim možeš razgovarati o svemu. Sa Željkom volim da se družim, zezam, popijem - priča Zlata i dodaje da Rstić nijednom nije pomenuo Zmijančevu u njenom društvu.

- Željko ne priča o Vesni, tako da ne znam da li su zajedno ili su samo ostali prijatelji. Ja ne želim da ga pitam o njoj dok sam ne potegne priču. Na kraju krajeva, zašto bi me to zanimalo? Čovek ima pravo da radi šta želi - rekla je pevačica.Petrovićeva kaže da Vesnu poštuje kao koleginicu i da s njom nikad nije imala nikakvih problema.- Vesnu cenim kao osobu i koleginicu. Meni ko ne odgovara, od njega se sklanjam. Vesna je uvek bila dobra prema meni, kao i ja prema njoj - završava Zlata.

I on priznao ŽELJKO: ZLATA SE LJUBI NAJLEPŠEŽeljko Rstić takođe je rešio da prizna vezu sa Zlatom Petrović.- Ne vredi se više skrivati. Viđam se sa Zlatom već neko vreme i prija mi njeno društvo jer je zanimljiva. U početku smo se sastajali prijateljski, a kako smo sve više vremena provodili zajedno, počeo sam da gajim simpatije prema njoj. Ne želim da je upoređujem s bivšim devojkama jer je ona jedinstvena, ali samo ću istaći da se Zlata ljubi najlepše na svetu - kaže Željko i dodaje da na Vesnu Zmijanac uopšte ne misli.- Vesna nije tema Zlatinog i mog razgovora. To je sve što imam da kažem - rekao je Rstić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track