NIKOLA ROKVIĆ: Zbog Kaliopi sam prvi put stao na štikle

Skinuo makedonsku zvezdu

NIKOLA ROKVIĆ: Zbog Kaliopi sam prvi put stao na štikle

Stars -
Nikola se u TLZP transformisao u pop pevačicu, Ana Mihajlovski uskočila je u kožu Dejvida Bouvija, Halid Muslimović imitirao Alena Islamovića, Ivana Peters Biseru Veletanlić, a Ðoša Verku Serđučku

Nikola Rokvić u originalu je skinuo svoju koleginivu iz Makedonije Kaliopi Bukle na snimanju prve emisije treće sezone takmičenja „Tvoje lice zvuči poznato“, koje startuje sutra na TV Prva.S obzirom na to da je pevač profesionalac u svemu što radi, želeo je da se dokaže i u ovom humanitarnom šou-programu, pa je rado prihvatio poziv organiyatora. Folker se transformisao u makedonsku zvezdu, a zbog nje je prvi put u životu stao na štikle. Rokviću nije bilo teško da igra na visokim potpeticama, ali je jedva uspeo da savlada ženske pokrete.Ista boja glasa- Prvi put sam na štiklama, ali sam nekako uspeo da stojim na njima. Najgore mi je bilo da naučim ženske pokrete i dugo sam ih vežbao. Kad sam držao mikrofon u ruci, tačno se videlo da je to muški zahvat i dosta sam morao da radim na tome. Na kraju je sve ispalo odlično i nije bilo toliko teško - kaže naslednik Marinka Rokvića i nastavlja:- Drago mi je što mi je zapala Kaliopi i njena pesma „Rođeni“, uspeo sam dobro da skinem i njenu boju glasa - priča Nikola i dodaje da se njegova uloga veoma dopala budućoj supruzi Bojani Barović, koja je u drugom stanju.

Bojana oduševljena- Bojana je oduševljena. Slao sam joj slike - završava Rokvić.Pored Nikole, Ana Mihajlovski sjajno izgleda kao Dejvid Bouvi, dok Halid Muslimović imitira svog dugogodišnjeg prijatelja Alena Islamovića. Ivana Peters oduševiće imitacijom Bisere Veletanlić, a Ðoša kao Verka Serđučka, ukrajinski trandža koji je svoju zemlju predstavljao na Evroviziji. I ostali učesnici ovog šoua su se fenomenalno snašli u svojim ulogama.Podsetimo, u žiriju će, pored Ivana Ivanovića, koji je na tom mestu sedeo u prethodne dve sezone, biti Ana Kokić i Vlado Georgiev.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track