NE DAJE MU SE 20.000 EVRA: Miki Đuričić pobegao iz Parova pa se sad kaje!
Foto: Nebojša Mandić

Jutro je pametnije od noći

NE DAJE MU SE 20.000 EVRA: Miki Đuričić pobegao iz Parova pa se sad kaje!

Stars -
Miki Đuričić, pčelar iz Kupinova, u petak uveče pobegao je iz rijalitija „Parovi”, zbog čega je izgubio zarađeni honorar, a da stvar bude gora, produkciji mora da plati 20.000 evra zbog kršenja ugovora.

Odmah nakon što je zamakao iz vile, Miki je čitavu noć lumpovao u kafani kod prijatelja, a sutradan se već pokajao zbog onoga što je uradio.

"Jutro je pametnije od noći i danas mi je već žao što sam pobegao iz rijalitija. Naprasno sam odreagovao, a trebalo je malo da razmislim i ohladim glavu. Izgubio sam sav novac koji sam zaradio i to sada pred kraj rijalitija. Platiću 20.000 evra, koje traže zbog kršenja ugovora, šta da radim kada sam pogrešio", rekao je Miki.

"Nisam više mogao da izdržim unutra, počeo sam psihički da pucam jer sam navikao da budem napolju i gledam vojvođansku ravnicu. Mislio sam da mogu da izdržim, ali sve mi se skupilo i postupio sam spram svojih osećanja u tom trenutku. Nadao sam se da će me produkcija izbaciti, ili glasovi publike, pa da zadržim novac, ali kako se to nije dogodilo, odlučio sam da pobegnem", priznaje Đuričić kako je skovao plan, a svađa sa Jovanom Tomić Matorom i Morenom Marjanović bila je samo inicijalna kapisla.

Kako saznajemo, nakon što je poslat u izolaciju zbog svađe sa njih dve, on je pokupio stvari i izašao."Istina je da je Miki Đuričić napustio dalje takmičenje za vrednu nagradu od 80.000 evra, ali je napuštanjem boravka u rijalitiju ostao i bez honorara koji je zaradio. Prema potpisanom ugovoru, takmičari koji žele da napuste takmičenje to mogu da učine, s tim što se moraju ispoštovati odredbe ugovora. Ukoliko ih ne izbace glasači ili produkcija, učesnici koji napuste dalji boravak u vili ostaju bez zarađenog honorara, ali imaju obavezu i da plate kaznu u iznosu od 20.000 evra", objasnili su iz produkcije.

alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track