(VIDEO) ŽIGOLO NA FARMI: Posle seksa sa Dušicom i Gogom, Filip želi i Kristinu!
Foto: Adria Media TV

Ne može bez seksa

(VIDEO) ŽIGOLO NA FARMI: Posle seksa sa Dušicom i Gogom, Filip želi i Kristinu!

Stars -
Filip Đukić, koji je postao popularan po seksu sa Ružicom Veljković u Parovima, otkako je ušao na Farmu ne prestaje da šeta od jedne do druge farmerke.

On je za tri nedelje već imao seks sa dve devojke Dušicom Grabović i Gogom Aleksić, a sada je na red došla po svemu sudeći i Kristina Čanković.

Odmah nakon seksa u štali, Filip je priznao Gogi da mu se dopada Kristina Čanković, nakon čega se Goga naljutila na njega. Već sledećeg dana on je krenuo u akciju i počeo da se približava Kristini.Nekoliko puta su ležali u krevetu ćaskajući, da bi Kristina rekla da će ga poljubiti tek kad izađu sa farme.

Podsetimo, maneken i Dušica dva puta su imali akciju ispod pokrivača, a jednom su pred svima, kad su farmeri počeli da ustaju.

Posle Dušice i burnog raskida sa njom, Filip nije nimalo patio već je završio sa Gogom u štali gde su pokušali da sakriju seks od gledalaca prekrivši kameru u štali. Druga kamera snimila je celu akciju, a Filip i Goga su kažnjeni oduzimanjem nedeljnog honorara zbog prekršaja.

Po svemu što se videlo do sada, Filip ne misli da stane samo na njih dve.

Već je krenuo na Kristinu, koja mu je obećala poljubac.

A spavali su jedno pored drugo:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track