GOLUBOVIĆKA NE MOŽE BEZ RIJALITIJA: Jelena se vratila sa Kube i ulazi na Farmu?!
Foto: Printskrin

Biće zanimljivo

GOLUBOVIĆKA NE MOŽE BEZ RIJALITIJA: Jelena se vratila sa Kube i ulazi na Farmu?!

Stars -
Jelena Golubović, rediteljka i pobednica pete sezone Farme, posle dužeg odmora stigla je u Srbiju.

Nakon uspešno okončane porodične drame koju je preživela na Filipinima dok je pokušavala da obezbedi papire za bratanicu, Jelena je produžila na Kubu kako bi napunila baterije za obaveze koje je čekaju u Beogradu.

"Upoznavanje novih kultura, običaja, istorije, degustacija lokalne hrane i druge stvari koje susrećemo na putovanjima ostaje zauvek urezano u našu ličnost. Ono što nas čini posebnim je poštovanje prema svim običajima drugih naroda, prema ljudima koji su drugačiji, druge veroispovesti, drugačijeg kulturnog nasleđa. Svi smo mi, odakle god, "nebeska deca" i "građani sveta", te samo međusobnim uvažavanjem i poštovanjem postajemo dobri ljudi. Najpre treba voleti i poštovati sebe i svoj narod, istoriju, običaje da bismo voleli i poštovali sve druge. Jeca kosmopolita! Lesi se, preko Moskve, vratio kući i doživeo temperaturni šok", napisala je Jelena na društvenoj mreži Inastagram.

Podsetimo, Jelena je učestvovala u dve sezone ovog rijalitija, a sad se spekuliše da bi ponovo mogla da uđe na imanje u Lisović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track