ANA BEKUTA: Moj sin više ceni Milutina nego svog oca

Slažu se

ANA BEKUTA: Moj sin više ceni Milutina nego svog oca

Stars -
Pevačica Ana Bekuta, koja je već četiri godine u vezi sa političarem Milutinom Mrkonjićem, otkriva da njen sin Igor, koga ima iz braka sa klavijaturistom Aleksandrom Savićem, više poštuje njenog dečka nego svog oca.

S obzirom na to da Ana i Mrka važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, očigledno da su taj sklad pretočili i u odnose čitave porodice.

"Moj sin ne voli da se eksponira i jedva ga nateramo da dođe sa nama na neki događaj, jednostavno, ne voli medije. Milutin i Igor se izvrsno slažu. Igor poštuje Milutina više nego svog oca", kaže Bekuta, koja je naslednika rodila kao maloletnica, zbog čega je morala na nekoliko meseci da ga ostavi u Domu za nezbrinutu decu, a onda se čitav život o njemu starala kao samohrana majka. Iako je bila udata deset meseci za oca svog sina, ona ne planira da stane pred oltar po drugi put.

"I dalje stojim pri stavu da nam papir ništa ne znači, to ništa ne bi promenilo u mom i Milutinovom odnosu, moglo bi samo da zakomplikuje stvari. Možda će nas neko kritikovati zbog toga, pa će reći da smo neozbiljni, da ne poštujemo instituciju braka, ali mi smo ozbiljni ljudi koji su prošli brakove. Imamo decu, unuke i želimo da živimo kako mi želimo. Našla sam svoju srodnu dušu i ne obazirem se na to šta će drugi reći", ističe pevačica koja je pohvalila svog partnera za izuzetno strpljenje kada je njeno spremanje za izlazak u pitanju.

"Milutin ima strpljenja za moje sređivanje, stvarno me nikada nije požurivao, a i ja sam s godinama naučila da se spremim brže. Dok sam bila mlađa, uvek sam paničila da mi ništa ne stoji, pa kažem sebi: "Jao, debela sam, ovo mi je ružno", a godinama čovek shvati da je to sve nebitno. Više se ne opterećujem sitnicama, jer ima mnogo drugih stvari na koje treba obratiti pažnju", tvrdi Bekuta.

Foto: Dragana Udovičić
Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track