(VIDEO) TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Pobednik prve emisije je Nikola Rokvić!
Foto: Aleksandar

Tvoje lice zvuči poznato

(VIDEO) TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Pobednik prve emisije je Nikola Rokvić!

Stars -
Treća sezona muzičkog spektakla "Tvoje lice zvuči poznato" je počela!

Učesnici su sa nestrpljenjem iščekivali ovaj dan a tokom priprema su se odlično zabavljali i vladala je dobra atmosfera.

Deset novih takmičara, neverovatne transformacije, izuzetni nastupi i briljantne vokalne imitacije zabavljaće vas svake nedelje.

Ove godine intrigantni i zabavni takmičari Nikola Rokvić, Bogoljub Mitić Đoša, Daniel Kajmakoski, Halid Muslimović i Neša Bridžis, Ivana Peters, Ana Grubin, Katarina Ostojić Kaya, Dara Bubamara i Slavica Ćukteraš izenadiće nas svojim talentom da se uvuku u uloge domaćih i stranih muzičkih zvezda i pokažu kako se snalaze u njihovoj koži.

Tok emisije:

Nakon konačnog zbira poena žirija i takmičara, pobednik prve epizode šoua "Tvoje lice zvuči poznato" je Nikola Rokvić koji je nagradu u iznosu od 1000 evra namenio udruženju "Čika boca" - udruženje roditelja, staratelja i prijatelja dece obolele od malignih bolesti.

Nikola je samo kratko prokomentarisao pobedu: "Nismo došli da se takmičimo već da imitiramo i pomognemo".

Na kraju su učesnici izvukli nove zadatke:

Neša će biti Eminem

Halid – Stoja

Đoša – Knez

Slavica – Kerber

Ana– MØ

Danijel – Bruno Mars

Dara - Rambo Amadeus

Ivana – Sia

Kaya – Rihanna

Nikola –Marinko Rokvić

Pobednik se nasmejao na novi izazov i dodao: "biću tata stvarno".

23:31 Poslednji kandidat za večeras je Daniel Kajmakoski čiji zadatak je bio Džiboni i pesma "Mirakul".

Makedonac je bio iskren: “Bilo je teško snaći se u ulozi Džibonija".

"Ti si strašan pevač i meni je zvučalo super", rekao je Ivan.

"Meni je sveukupno jako prijatno, Danijele svaka čast. Glas nije zvučao baš kao Džibonijev ali bilo je super", rekao je Bane.

23:12 U fabrici za proizvodnju dobre zabave, smeha nikada dosta. Ovaj put se za to pobrinuo Đoša čije pojavljivanje na sceni je publika pozdravila gromoglasnim aplauzom.

Za sebe kaže da je glumac bez diplome. “Sve što sam hteo, doživeo sam u karijeri” kaže Đoša. Za svoj zadatak kao ženu na štiklama kaže da će sigurno biti interesantno “Neko voli i takve žene”, duhovit je Đoša.

Usledio je pravi spektakl, ogromni Đoša u ogromnom, originalnom kostimu Verke Serduchke, u numeri "Dancing lasha tumbai" sa Evrovizije iz 2007. godine.

Sve je prštalo od dobre energije i šljaštećeg dekora.

Bane je prokomentarisao da je do pola nastupa bio zabezeknut, a da je onda razvukao širok osmeh.

Ana je takođe uživala u Đošinom nastupu, a saznali smo da štikle nisu mogle da izdrže Đošinu kilažu već su kostimografi morali da nađu ravniju potpeticu.

22:55 Dara Bubamara je najmanje vremena imala za pripremu, a imala je jednu od najzahtevnijih koreografija sa nastupa svetske pop pevačice Dženifer Lopez "Feel the light /Booty". Dara se odlično snašla i perfektno izvela obe numere uz fantastične specijalne vizuelno-muzičke efekte.

"Scenografija je impozantna ali najveći utisak je ples oko šipke, to je stvarno neprocenjivo", rekao je Bane.

"Imala je najmanje vremena da se spremi, a ovo je koreografski, pored Pink, najzahtevniji nastup", rekla je Ana.

"Mnogo je bio lep nastup. Bilo je zanimljivo, zaista smo uživali", rekao je Ivan.

22:40 Slavica Ćukteraš, jedna od učesnica oko koje se podigla najveća prašina. Kaže da ima četiri abuma iza sebe ali i da ne zna otkud ona u ovom šou.

Njen zadatak je Vesna Zmijanac i numera "Da budemo noćas zajedno" koju je pisao Bajaga.

"Ne znam u šta sam ušla" rekla je kroz osmeh Slavica u predstavljanju i dodala "Ne vidim ništa u ovom projektu negativno, vidim sreću".

Slavica je dala sve od sebe da dočara živu legendu folk muzike

"Najteže mi je bilo da pevam sa ovim plastičnim usnama. Vesnu je jako teško skinuti, nikada ranije nisam imitirala, bilo me je blam tako da sam sada probila led", iskrena je bila Ćukteraš.

Baneta je slavica više podsetila na Merlinku.

"Znam da jako dobro imitiraš koleginice, Ceca bi ti legla. U pokretu si bilna identična, boja glasa nije bila ista, to znaš i sama".

Ani i Ivanu su takođe dopala imitacija s tim što bi Kokićeva Slavici namenila nešto življe i da je za nju ovo bio lagan zadatak.

22:30 Naredna se predstavila Ana Grubin. Njena interpretacija je legendarni Dejvid Bouvi i pesma “Space Oddity”/”Heroes”.

Ona smatra da je najveći uspeh u karijeri da budeš srećan – zato je to bio period emisije “Leteći start”. Priznaje da je prestrašena zbog učešća u šou “Tvoje lice zvuči poznato”.

Pokazalo se da nije bilo potrebno da se toliko plaši, njena interpetacija se dopala žiriju i publici.

"Definitno najprijatnije iznenađenje u ovom šouu, bila sam iznenađenja njenim pevanjem i uopšte nemoj da imaš tremu. Znam kako je u prvoj emisiji pevati, ja sam se tresla kao prut i imala sam tu situaciju da me je Slađana Milošević jako iskritikovala tako da opusti se, bilo je super", rekla je Ana.

"Meni je bilo dobro, imala si dobru energiju tako da je tebi bilo lako da ovo izvedeš", rekao je Ivan.

"Meni se dopalo, lepo je izgledalo. Dala si sve od sebe. Lepo i za oko i za uho", rekao je Bane.

22:08 Nakon nežnih, toplih emocija, usledila je prava zabava, nastup stand-up komičara Nenad Danilović - Neše Bridžisa koji je imitirao Mitra Mirića.

Za sebe kaže da uvek ima tremu pred nastup I kada neko kaže drugačije, laže. Njegov posao je da zasmejava ljude. Smatra da liči na Novaka.

Na sceni su zablistali šjokičasti sako, nindže, leteće balerine. Neša se baš potrudio sa skine Mitrove trilere i pokrete.

"Super je bilo, super si skinuo sve pokrete, pevanje", rekla je Ana.

Ivanu je malo zvučalo kao karaoke pevanje ali da su pokreti bili original Mitrovi.

Dok je Neša nastupaoo, pravi Mitar Mirić ga je posmatrao iz publike i aplaudirao sve vreme. Kada ga je Neša video, oduševio se, a onda mu se Mitar pridružio na bini i zapevali su zajedno.

21:57 Sledeća takmičarka je jedan od najboljih vokala na ovim prostorija - Ivana Peters. Njen zadatak je Bisera Valentalić i pesma "Zlatni dan".

Ivana je odlučila da učestvuje u šouu jer je želela da vidi koliko može da pomeri granice. Najveća podrška joj je ćerka Sara. Osvrnula se i na zdravstveni problem, infarkt koji je nedavno imala pa sada može i da se našali na taj račun.

"Skoro pa kao originalna Bisera, fenomenalna, maska je sjajna", rekao je Bane.

Ivan je dodao da je bio oduševljen kada je čuo da ća Ivana biti jedan od učesnika u ovom šou programu: "iskrena radost što ću te slušati uživo, ovo je inače jedna od meni najdražih pesama tako da je bilo multizadovoljstvo".

Ana Kokić se rasplakala tokom Ivaninog pevanja: "Obećala sam da neću pusititi suzu ali nisam izdržala".

21:40 Na scenu je stupio Halid Muslimović. Predstavio se kao pevač ljubavnih pesama. On se našao u ulozi Alena Islamovića, pevajući pesmu "Tebi je lako".

"Moj zaštitni znak su plavi čuperak i hitovi. Ovo je izazov, ako se nađem na štiklama, možda bude i padanja ali to je sve šou. Ovo je šou koji je na dobrom glasu i ima dobru gledanost i prvi put se nalazim u jednoj ovakvoj ulozi”, rekao je Halid u predstavljanju, a za izbor imitacije dodao je “Alen Islamović, moj jaran".

Nakon prve, romantične pesme, Halidu da bini pridružii vozači motora i naravno, usledila je baš takva numera "Motori".

"Malo mi je neobično da vas gledam u rok jakni ali uspeli se te izgledate smešnije od Alena i očekujem vas u drugim numerama", rekao je Ivan Ivanović.

Ana je takođe uživala u Halidovoj interpretaciji I pohvalila masku.

21:29 Drugi se predstavio Nikola Rokvić. On je u prvoj epizodi u ulozi žene! Kaliopi i pesma "Rođeni" nije jednostavna za izvođenje ali Nikola je to odradio perfektno.

"Ovakvu emociju još niste osetili", rekla je Marija po završetku imitacije.

"Ne znam šta će ti otac reći kada te bude video. Fasciniran sam pevanjem, oduševio si me. Drago mi je da si oslobodio ženu iz sebe, ovo je bilo fenomenalno", rekao je Ivan Ivanović.

"Ti si potpuno razneo binu. Takvo pevanje i gestikulacija, zaista fascinantno", rekao je Bane Mojićević.

Nikola Rokvic

Posted by Dejana Isakovic on недеља 6. март 2016.

U svom profilu, Nikola je priznao da su ga u osnovnoj školi zadirkivala deca zbog oca pa je imao neku odbojnost i nije želeo da ide na časove muzičkog. Voleo bi da imitira nekog operskog pevača. Biće mu najteže da glumi žensko "imaću problema sa drugarima iz bloka", našalio se Rokvić i dodao nakon izbora prve imitacije "ali prvo pa žensko, dugačka je haljina pa neću morati da se brijem. Veliki izazov da imitiram takvu damu i veličanstvenu pevačicu".

21:03 Katarina Ostojić Kaja probila je led i to veoma zahtevnom koreografijom i numerom svetske zvezde Pink – "Raise your glass". Svi su zadržali dah dok se Kaja prevrtala u vazduhu, izvodila vratolomije i skakala do plafona. Pri tome, njen sjajan glas je sve vreme glatko pratio ritam, bez i jedne greške.

"Živa sam, to je najbitnije" rekla je zadihana Kaja voditeljki Mariji po završetku numere.

Kaja kao Pink

Posted by Dejana Isakovic on недеља 6. март 2016.

Celokupan žiri je bio oduševljen Kajinom imitacijom.

"Ovo je bilo sjajno. Jako je teško nastupiti prvi, naročito ovakvim nastupom. Skidam kapu", prokomentarisala je Ana Kokić.

"Pitala sam da li se šale kad sam dobila zadatak i uzeću ovo kao reper šta sve mogu rekla" je Kaja u svom predstavljanju u kojem je istakla da je prekretnica u njenoj karijeri učešće u Velikom bratu. Priznala je da je veliki tremaroš protiv koje ima svoj lek: "Najbolji lek za tremu i cirkulaciju je jedna rakijica".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track