Bora Drljača: Otkačio sam i Vučića i Dačića!
Foto: Damir Dervišagić

Pevač tvrdi da su ga vrbovali iz SNS i SPS

Bora Drljača: Otkačio sam i Vučića i Dačića!

Stars -
Zvali su me da ih podržim na izborima, ali sam ih sve odbio jer neću da mi padne rejting. Znaju oni ko vredi u ovoj zemlji i ko bi im doneo mnogo glasača

Bora Drljača tvrdi da su ga iz SNS i SPS zvali da bude na njihovoj listi na predstojećim izborima.Folker tvrdi da ih je odbio jer smatra da bi ukaljao ime ako bi se našao u izbornoj trci.- Zvali su me naprednjaci da ih podržim na izborima, vrbovali su me i Dačićevi socijalisti, ali sam ih sve otkačio. Pa znaju oni ko vredi u ovoj zemlji i ko bi im doneo mnogo glasača. Nisu oni mutavi. Mene voli cela Srbija i region.

Vučić bi imao više glasača ako bih bio na njegovoj listi. Zna on to odlično, to nije mala stvar. Kad me sretnu na pijaci, ljudi kažu da ne mogu od mene i Vučića da žive jer smo nas dvojica non-stop na televiziji - priča Bora u dahu.Drljača objašnjava zbog čega je odbio i premijera i ministra spoljnih poslova.- Zato što mene narod voli zbog muzike, a političare ne voli! Gde god da se okrenem, fanovi žele da se slikaju sa mnom, a od političara beže. Šta će mi onda to?! Želim da me narod voli, a kad bi me videli na nekoj stranačkoj listi, odmah bi mi pao rejting.

Dok te vrbuju, političari se kunu u tebe, a sutra kad im ne trebaš više, je.u ti mater. Za naše vlastodršce govore te ovaj je ovakav, onaj je onakav... Zato mi je bolje da se držim mikrofona, baš me briga za izbore jer mene voli ceo svet - samouveren je Bora.Tim povodom pozvali smo potpredsednika SPS Predraga Markovića.- On ne zaslužuje komentar na tu temu. Setite se samo njegovih izjava i skandala koje je pravio. Prosto ne znam zašto mene zovete tim povodom. To je svet koji je meni nepoznat i koji ne komentarišem. Zašto ja da pričam o čoveku koji je toliko aktivan u proizvodnji skandala?! Ne vidim šta je dobro u njegovim ambicijama. Mi gubimo vreme na tu vrstu polemike jer nemam želju da se bakćem time. Bora nije deo mog sveta, a nisam ni ja taj koji u stranci poziva ljude. Ta stvar, jednostavno, nije dostojna komentara - rekao je Marković.Njegova koleginica Dijana Vukomanović nije nas ni saslušala.- Trenutno sam na važnom sastanku i ne mogu da pričam. Imam bitnija posla - rekla je Vukomanovićeva.Pozvali smo i Zorana Babića iz SNS, koji je pokušao da izbegne razgovor.- Jao, nemojte, ljubim vas. Ne bih o tim estradnim temama. Svaka čast Bori, ali ne bih da komentarišem ništa. Molim vas da me razumete - poručio je Babić..

SvađaPreko Mrke do naslovnicaBora je došao u žižu javnosti kad je nedavno za Kurir rekao da ga je Milutin Mrkonjić napao da je u mladosti imao seks s njegovom sadašnjom partnerkom Anom Bekutom. Mrka nije želeo da se oglasi tim povodom, a pevačica je osula paljbu po kolegi, tvrdeći da je sve izmislio.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track