(VIDEO) KAJA OSTOJIĆ GOLA: Oblačila se na sceni, Ivan Ivanović je ispipao u kadi!
Foto: Prva

Sve za šou

(VIDEO) KAJA OSTOJIĆ GOLA: Oblačila se na sceni, Ivan Ivanović je ispipao u kadi!

Stars -
Katarina Kaja Ostojić razvalila je svojom imitacijom u spektakularnom šou programu "Tvoje lice zvuči poznato".

Naime, ona je imala zadatak da nastupi kao svetska zvezda Rijana.

Otpevala je prvo numeru "Stay" gde je nastao potpuni haos. Na bini se pojavila kada sa mlekom a u njoj potpuno gola Kaja!

Ivanović nije mogao da odoli, morao je da proveri da li je u kadi voda ili mleko, to naravno, nije omelo Kaju već je samo kroz blagi smešak nastavila da peva jednu od najlepših balada.

Na kraju ove numere kroz paravan smo mogli da viidmo siluetu Kajinog presvlačenja, a onda joj se na bini pridružio i Eminem.

Njih dvoje su otpevali pesme "Monster" i "The real Slim Shady" u odličnoj kombinaciji a publika je bila oduševljena ovim prelazom.

"Bilo je mleko, nisam pio 20 godina. Pipnuo sam Kajino rebro i sve je u redu. Nešo, mislim da si pokazao nevernim tomama zašto si ti ovde, ovo je bilo fantastično, neviđena enegija! Jedan od boljih dueta u ove tri sezone, razvalili ste", rekao je Ivan.

"Ovo je bila izuzetno zahtevna numera. Izuzetno težak zadatak, biti u toj mlečnoj vodi, presvući se, sačekati Eminema... Neuporedivo si bolji u repu nego u narodnjacima. Napravili ste spektakl, svaka vam čast", rekao je Knez.

"Rebra su mi na broju, ne znam ko ruši kredibilitet ovim ljudima koji rade na sajlama", prokomentarisala je kratko Kaja mnoge spekulacije na tu temu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track