ŠOKANTNA ISPOVEST Gagi Ðogani: Droga mi je uništila život
Foto: Aleksandar Jovanović

Priznao da je godinama koristio narkotike

ŠOKANTNA ISPOVEST Gagi Ðogani: Droga mi je uništila život

Stars -
Nakon smrti majke i razvoda od Anabele postao sam svestan da sam narkoman

Gagi Ðogani priznao je da je lečeni narkoman. On je u ispovesti za magazin Stars ispričao kakav je pakao preživeo dok se drogirao.

- Uzimao sam kokain, a umeo sam da se nakljukam lekovima svako jutro nakon noći u kojoj sam se predrogirao. Tada sam se baš osećao jadno i bedno. Samo su mi se suicidne misli motale po glavi. U tim momentima sam gledao slike moje dece i plakao. Govorio sam sebi da više neću uzeti, ali sve je to bilo do sledeće prilike.

Razočarao sam sve svoje najbliže, karijeru sam upropastio, droga mi je uništila život - ispričao je Gagi i otkrio da je u pakao droge ušao posle razvoda s Anabelom.

- Nakon smrti majke i razvoda od Anabele postao sam svestan da sam narkoman. Moja devojka je sve ispričala mojoj porodici i oni su me odveli na odvikavanje u bolnicu u Zemunu. Terapija mi je pomogla i nisam više u toj priči - tvrdi Gagi.Ðogani objašnjava kako je njegova ćerka Luna prihvatila to što joj je otac narkoman.

- Luni sam sve priznao pre sedam meseci. Sada je velika i znao sam da će me razumeti. Ona mi je rekla da je sve predosećala, ali da je čekala da joj sam kažem. Zbog droge sam bio u velikim finansijskim problemima. Ðole mi je najviše pomogao jer nam roditelji nisu živi. On mi je bio kao otac, sestra Nađa kao majka. Njih dvoje su vukli sve konce - završio je Gagi.(Lj. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja