JELENA KRUNIĆ PRE GASTOZA BILA S VLADIMIROM: Sela sam mu na k....
Foto: Printskrin

Ne znaju s kim bi

JELENA KRUNIĆ PRE GASTOZA BILA S VLADIMIROM: Sela sam mu na k....

Stars -
Pre nego što je ušla u vezu sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, Jelena Krunić je mnogo vremena provodila s Vladimirom Tomovićem, koji joj je, pred ostalim učesnicima Parova glasno rekao da bi sa njom imao seks.

Već prve večeri su se ljubili ispod jorgana, poklanjao joj je pažnju, a kad se distancirao od Jelene Krunić, ona je oplela po njemu:

"Mnogo ti je loša taktika. Upućuješ svima komplimente, a imaš sesk sa Slađom. Što ne priznaš da si zaljubljen u Zoricu? Atini si nosio doručak u krevet, udvarao si se i Ružici. Misliš da je rešenje i dobra taktika da se udvaraš svim ženama? To se jako loše kotira napolju".

Slađana Petrušić je rekla da žene same prilaze Tomoviću i nude mu se, na šta je Jelena Krunić rekla:

"Sela sam mu na ku…c! Nije se bunio".

"Koliko kreveta treba da obiđeš noćas?", napao je Vladimir.

"Što ne kažeš da si dolazio u moj krevet, ljubio si me u ruku, ne možeš da odoliš mom šarmu!

"Jesi li prišla i rekla mi da ti se dopadam?Jedno drugo su međusobno optuživali da lažu, ali su oboje priznali da su se ljubili ispod jorgana i da su se tokom dana dopisivali, pisali su jedno drugom šta bi radili tokom seksa jedno drugom.

"Procenio sam lepo. Jelena Krunić je loša za moju reputaciju napolju i ja sam je odbio. Moja porodica je konzervativna. I Jelena Krunić je samo pokazala svoju žensku sujetu. Ostajem pri tome da mi je Slađa najveći prijatelj u vili", rekao je Vladimir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track