FARMA IZBACIVANJE: Čipi imao najviše glasova publike, Cuci se konačno ostvarila želja
Foto: Printskrin

Rijaliti

FARMA IZBACIVANJE: Čipi imao najviše glasova publike, Cuci se konačno ostvarila želja

Stars -
Na poznatom imanju u Lisoviću situacija postala sve napetija, a jedan od takmičara večeras je napustio rijaliti i izgubio šansu da osvoji 50.000 evra.

Iza farmera je burna nedelja koju su obeležile svađe, a Natalija Trik FX je iz zdravstvenih ratzloga morala da izađe iz rijalitija.

Prethodne nedelje gazda je bio Nemanja Lakić, a među nominovanim su se našli Ceca kojoj su farmeri dali najviše štapića dok je publika izglasala Čipija. Cuca je direktno nomoinivana jer je prekršila nekoliko pravila na imanju. Cuca je imala samo 7 odsto glasova publike i ona je večeras napustila rijaliti.

Tok emisije:

23:46 Ceca, Cuca i Čipi su stigli u arenu gde će se boriti u kvizu znanja. Ceca i Čipi su imali po trti tačna odgovora tako da ovaj put neće biti dupliranja glaosva. Nakon sabiranja glasova publike, najmanje glasova imala je Cuca samo 7 procenata. Ceca je imala 31 posto je dok je 62 imao Čipi.

Cuca je bila srećna kada je čula izlazi iz rijalitija. "Znaš kako mi srce kuca, tresu mi se noge nije mi dobro", rekla je Cuca a potom se uputila u studio.

23:28 Dušica je u studiju ugostila podršku nominovanih farmera. Cecina sestra Ljiljana je rekla da niko nije znao da će ona ući u rijaliti kao i da su se svi iznenadili kada su je videli u rijalitiju.

Cucina sestra je izjavila da joj je žao što je podržala sestru da uđe u rijaliti.

"Ona je pozitivac, veseljak nije kao osoba koju smo tu videli. Ne znam šta joj se desilo, nije se pronašla", rekla je ona.

"Ne obraćam pažnju na medije, ona je rekla da želi da ode. Četvrti dan je ukapirala da to nije to", rekla je Cucina sestra, dok je Čipijeva supruga zadovoljna učešćem svog muža u rijalitiju.

"On je dosadan njima jer ne mogu da dopru do njega", rekla je farmerova žena, a njegov kolega je dodao da je čast biti sa Čipijem u društvu.

"On nije pravi lik za konfliktne situacije, a inače je pravi lik za "Farmu". On je jedinstven čovek, svirao sam sa njim 20 godina i nikada se nismo posvađali. Koliko n voli da se gura u prvi plan to ne velja za njega", rekao je Čipijev drug.

23:22 Ognjen je sa gazdom Nikolom Lakićem koji priča da mu nije bilo lako da bude gazda.

"Odgovornost je velika. Gazda mora više da radi nego same sluge. Imao sam problema sa Zoricom Marković a nisam očekivao. U zadnja 2,3 dana imali smo problema oko meda, za mužu krava... imali smo korektan odnos, ali njeno ponašanje... čak sam pomislio da ima tajni zadatak. Zoka na koga se navrzne taj je nadrljao... ne plašim je se", priznao je farmer iz naroda i svoje gazdinstvo ocenio sa šesticom. Teško mu je bilo jer za njega nisu bili tu oni sa kojima je blizak kao što su Sani, Maja, Natalija...

23:14 Ognjen je sa Milanom Đorđevićem Crnim, a voditelj će mu saopštiti tajni zadatak.

"Najviše me nervira Vesna Zmijanac zbog svojih komentara. Svaki dan me neko iznervira. Od ženskog dela najviše simpatija gajim prema Zorici Marković", rekao je Crni i dodao da mu se nijedna devojka ne dopada na imanju a onda mu je Ognjen saopštio zadatak.

"Trebao bi da sakriješ sav escajg do srede. U sredu kada bude stiglo pismo ne sme da bude nijedne viljuške, kašike... ništa", rekao je Ognjen.

22:40 Zorica Marković Keva i Dušica Grabović pričaju sa Ognjenom koje komentarišu da u kuhinji vlada rasulo.

"Svako traži opravdanje u nekom drugom. Farmeri su mi učinili uslugu oni bojkotom. Ovo je odraz onih koji sada održavaju imanje", rekla je Keva a onda se osvrnula na odnos sa Dušicom.

"Među nama odnosa nema. Ona neće da me posluša na šta joj ukazujem... kada god me je poslušala ispala sam u pravu... digla sam ruke", rekla je Zorica a Dušica se složila da je u pravu.

"Svaki put mji je dala savet ali u poslednje vreme mi se čini da je iritiram za neke sitnice koje i drugi urade ali ne reaguje tako. Možda baš zato što joj je do mene stalo", priča Grabovićeva.

"Svima je lakše da se sprdaju s njom, zaliju fekalijama nego da joj kažu... kad izađe shvatiće da joj Keva nije želela zlo. Ja ne mogu nju da učim pameti. Poslušaj me ako ti to kažem namerno", pričala je Markovićeva koja je navela kako sličan problem ima i sa svojim sinom.

22:19 Voditelj je na imanju sa ljutim rivalkama Jelenom Milošević Balerinom i Jasminom Medenicom.

"Današnji dan ću pamtiti dugu jer smo imale konverzaciju. To je za mene početak ka nekoj pozitivnoj energiji", rekla je Jasmina na početku razgovora.

"Jasmina je u pravu. Malo se ukravio odnos, ja bih volela da se malo i zvanično izvinimo jedna drugoj", priznala je Balerina što je Medinicu iznenadilo. Kao suštinski razlog sukoba Jasmina je navela da je Mednica pogrešno protumačila nje odnos sa Kristijanom.

"Neke žene su bile potajno ljubomorne na naš drugarski odnos. Kada se završila "Farma" mi smo se čuli telefonim i on je meni rekao da je znao da sam mu ja istinski prijatelj", rekla je Jasmina koja veruje da je to Balerini smetalo.

Balerina je rekla kako je prema njoj učinjena neistina i da se rado vratila na "Farmu".

"Nas dve nikada nismo imale diretkan sukob, to su bili ili kompleksi ili frustracija", smatra Jelena. Ona je dodala da je sve bila glumi kako na imanju, kao i priča vezana za animir damu. Medenica je priznala da je u prethodnoj sezoni špijunirala Jelenu po nardebi Kristijana Golubovića kao i da su to sve radili za njeno dobro.

"Ponovo bih to uradila za njeno dobro. Mi nismo želeli da ima neku situaciju zbog koje bi se kajala i da bude u nekoj vrsti problema", rekla je Jasmina.

Kako je razgovor trajao njih dve du se posvađale oko polivanja vodom kada je Balerina optužila Medenicu da je veliki lažov. Jasmina je tada otkrila da je podnela tužbu protiv Balerine.

22:05 Ognjen priča sa Sanijem i Lepim Mićom koji su se sinoć žestoko posvađali.

"Osnovna stvar igre je da poštujemo pravila ali pojedinci to ne razmeju i zato ne dobijamo nagrade", rekao je Mića.

"Ja sam branio svoj stav on svoj stav i zato smo se našli u sukobu", rekao je Sani a pevač je dodao da se nikada neće slagati sa Sanijem.

"Juče smo prešli granicu, nije bilo nikakvog kontakta što je bitno", pričao je Lepi Mića a Sani je rekao da i nakon toga nema problem da sedne sa Mićom i priča.

"Mi smo slični i zbog toga nastaje ta priča. Ovo je igra on je u pravu da ima ljudi koji su drugačiji. Ja sam se sa Natalijom bolje slagao. Ja se slažem da treba da bude takav igrač, drugačiji smo. On stalno traži da je kažem "da" kada on priča", rekao je Lepi Mića. Sani priča kako mu je teško na imanju jer mu nedostaje Natalija koja je sinoć izašla iz rijalitija.

"Neću praviti nikakve probleme jer sam joj obećao. Mene je Zorica nazvala nasilnikom a ja nisam nikoga napao", priznao je Sani.

21:48 Jeleni i Ognjenu se pridružila mama Svetlana. Ona je rekla kako je sprečila svoju ćerku i Balerinu da zaljute svu hranu na imanju. Svetlana je dodala da Jelena nema prava da svima začini hranu.

"Svako ima pravo da kaže šta hoće, Jelena može da odbrani. Meni nikada ne može da bude prijatno kada je Jelena u sukobu sa bilo kim", rekla je gospođa Golubović. Nije lepo da govori da je dno dna. Ko god je šao u ovaj program treba da bude spreman an sve što može da mu se desi. Na primer ja sam se pitala kada sam ulazila ovde da li će iko hteti da priča sa mnom jer sam je Jelenina mama", rekla je Svetlana i dodala da Jelena nema prava da se meša u njen izbor.

"Od kada sam ušla ne mogu da kažem ko se bolje i sa više poštovanja ophodi prema meni", rekla je ona a Jelena joj je zamerila što deli hranu sa Dušicom koju ona inače ne voli.

"Ja sam osoba koja ne ulazi u konflikte, u svakom čoveku gledam ono dobro. Verujem da svako ima i dobro i loše neko malo više ovo, neko više ono", istakla je Svetlana koja nema nameru da se svađa sa ljudima na imanju.

21:39 Ognjen priča sa Jelenom Golubović koja je rekla da se njena mama odlično snšla na imanju. Ona je dodala kako njena mama daje hranu tupavim osobama kao što su Goga, Dušica, Ceca...

"Uklopila se sa kolektivom, ona za sad uživa. Jedno što se tiče diskusija ne upliće se, ali to ću je naučiti već... Martina me nerivra jer je rekla da sam dno dna kada je rekla da je mrlja jer je ovde došla. Pljuješ po nečemu što smo gradili, i onda kaže da je to dno dna. Pa što je onda došla. Time je u startu rekla da ima svoju cenu", rekla je Jelena i dodala da je nerviraju i Dušica, Maja, Čipi, Cuca...

21:25 Zadruga je poslala još jedno pismo jer je neko od farmera prekršio pravilo. Dušica i Miki su komunicirali sa Cucom koja je bila u izolaciji jer je nominovana što je strogo zabranjeno.

"Oboje su boravili kod Cuce i time su prekršili pravilo", rekao je Nikola. Miki će biti kažnjen nedeljnim honorarom a Dušica će morati da isplati kaznu od 30.000 dinara.

"Ja sam na svoju odgvornost išla i pričala sa njom", rekla je Dušica a Miki se pobunio rtekavši kako nije u redu što su ga kaznili honorarom kao i da su trebali i njemu da daju kaznu od 30.000 dinara.

21:15 Zadruga je poslala pismo na imanje, farmeri se se okupili oko stola a gazda je pročitao obaveštenje. Nikola je rekao da je Kristina proglašena za najgoreg farmera a Filipa za najboljeg zbog čega je dobio nagradu. Filip je dobio gajbu punu hrane koju će podeliti sa svim farmerima.

21:10 Dušica je najavila zanimljivo veče.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track