KOD NJIH NIŠTA NEMA ZA DŽABE: Hanka i Haris tražili pare da pevaju  za pokojnog Kemala!
Foto: Kadić I Damir

Bruka

KOD NJIH NIŠTA NEMA ZA DŽABE: Hanka i Haris tražili pare da pevaju za pokojnog Kemala!

Stars -
Džinović i Paldumova bili najavljeni na koncertu za Montena, ali se nisu pojavili jer organizator nije hteo da im plati po 1.500 evra, koliko su tražili

U januaru se navršilo godinu dana otkako nas je napustio veliki Kemal Monteno, a u spomen na njega 19. januara u Zagrebu ogranizovan je koncert „Hiljadu pahulja bijelih“. Koncert je organizovalo porodično udruženje „Kemal Monteno“ u nadi da će postati tradicija. U dvorani „Vatroslav Lisinski“ nastupili su, između ostalih, Željko Samardžić, Saša Matić, Boris Novković, Tereza Kesovija, Željko Bebek, Halid Bešlić, Hari Varešanović, Žera iz Crvene jabuke. Bili su najavljeni i Haris Džinović i Hanka Paldum, ali se nisu pojavili jer su od organizatora tražili po 1.500 evra da bi pevali u čast pokojnog kolege.- Džinović i Paldumova su tražili novac da bi otpevali po jednu, eventualno dve pesme na koncertu u Kemalovu čast, dok su se ostali estradni umetnici iz Srbije, Bosne i Hrvatske vrlo rado odazvali toj manifestaciji i nastupali besplatno, kao što je to običaj kad je reč o takvim koncertima. Vest o tome da su njih dvoje tražili novac za neku vrstu humanitarnog koncerta brzo se proširila među kolegama i svi su se razočarali u njih - priča naš izvor iz organizacije koji je želeo da ostane anoniman.Kontaktirali smo i s Hankom i s Harisom, ali su oboje bili nedostupni do zaključenja ovog broja Starsa. Inače, Harisu Džinoviću ovo nije prvi put da traži novac za nastupe koji su humanitarnog karaktera. On je 31. oktobra prošle godine održao humanitarni koncert u Kraljevu za pomoć u obnovi internističke bolnice, za koji je uzeo honorar od čak 8.000 evra.

Ona ne bi tražila novacNEDU NISU NI ZVALI Mnogima je bilo čudno što na koncert u spomen na Kemala nije pozvana i Neda Ukraden, bliska prijateljica porodice Monteno, koja je s Kemom snimila duet „Pao snijeg po dunjama“.- Meni je Kemal bio više od kolege. Prijatelj, veliki umetnik, ali ja nisam bila ni pozvana da pevam njemu u čast. Tako nešto sigurno ne bih odbila, a to zašto nisam pevala morate da pitate one koji su koncert organizovali - poručila je Ukradenova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track