(VIDEO) GOGA NAPALA NEMANJU: Hajde, zagrli me, nemoj da me odbijaš!
Foto: Printskrin

Motala se oko njega

(VIDEO) GOGA NAPALA NEMANJU: Hajde, zagrli me, nemoj da me odbijaš!

Stars -
Farmeri su danas imali dan za zaborav, ali sve se to može popraviti dobrom žurkom.

Nakon peripetija i svađa koje su tokom dana imali, farmeri su odradili generalnu probu, a onda se bacili na spremanje ručka.

To vreme iskoristila je Gorana Goga Aleksić kako bi prišla Nemanji MCN za koga je ranije izjavila da joj se sviđa.Međutim, naišla je na jak otpor.

"MCN, MCN", vikala je Goga, a kada je Nemanja ušao u dnevni boravak i seo krenula je da se mota oko njega."Hajde zagrli me jednom, onako, prijateljski. Budi čovek", iskreno je tražila igračica.

Nemanja nije baš bio istog mišljenja, pa je u pomoć pozvao Vesnu Zmijanac koja je bila u blizini."Vesna, molim te pomozi mi, oteraj je od mene. Objasni joj da sam ja principijalan dečko", rekao je reper.

Ipak, Gorana nije odustajala."Ajde, šta te košta pruži mi samo ruku. Eto, Vesna, ja baš zbog ovog odbijanja jurim za njim", priznala je ona.Reper je onda bio malo žeščći na rečima.

"Nemoj da me dodiruješ. Ajde bre pružio sam ti ruku kad smo se upoznali i to ti je dosta", rekao je on, a ništa manje grublja nije bila ni igračica.

"Evo dragi gledaoci, sada vidite ko je čovek, a ko je pi.ka", završila je Goga, a onda nastavila da ćaska sa Vesnom Zmijanac koja je sve vreme posmatrala ovo dvoje farmera i smejala se.

Nemanja napolju ima verenicu, a Goga se polako približava. Ko zna, ako se napadi nastave možda i popusti, nikada se ne zna.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track