Najnovije vesti

STORIJEVO VIP NATKUVAVANJE: Jelena i Tijana u takmičenju za naj-kuvara
Foto: Damir Dervišagić

Takmičenje poznatih

STORIJEVO VIP NATKUVAVANJE: Jelena i Tijana u takmičenju za naj-kuvara

Stars
U subotu će se u tržnom centru okupiti javne ličnosti koje će demonstrirati svoje umeće u spremanju brojnih specijaliteta

Magazin Stori organizuje kulinarski događaj meseca na kojem će se poznate ličnosti boriti za titulu najboljeg kuvara.

U subotu, 26. marta, od 14 sati u Ušće šoping centru posetioce očekuje atraktivan zabavni program, kuvanje sa decom, degustacija hrane i brojni pokloni na Stori VIP natkuvavanju. Da su najbolji kulinari među svojim kolegama, poznate ličnosti moraće da dokažu na zanimljivom događaju koji magazin Stori organizuje u saradnji s prijateljima projekta, a to su „Dijamant“, „Moja kravica“ kuhinjica i „Plazma“.

Sin asistent

Prošle godine laskavu titulu najboljih VIP kuvara poneli su Goca Tržan i njen suprug Raša Novaković. Ove godine, svoje kulinarsko umeće pokazaće, između ostalih, i popularna glumica Jelena Gavrilović i pevačica Tijana Dapčević, kojoj će tokom takmičenja asistirati sin Vuk. U zadatom vremenu i od namirnica koje budu odabrane za njih, oni će morati da naprave jelo koje će ocenjivati članovi tročlanog žirija kojim će predsedavati istaknuta umetnica Gorica Popović Oni će najpredegustirati pripremljene specijalitete a zatim će ih oceniti. Takmičar sa najvećim brojem glasova poneće titulu najboljeg VIP kuvara.

Rođendan

Nakon proglašenja pobednika i publika će moći da proba pripremljena jela, a najmlađi posetioci imaće priliku da i sami pokažu svoju kreativnost u kuvanju kroz igru koja je pripremljena za njih.

Inače, nakon ovog događaja, u Ušću kreće slavlje. Naime, ovaj šoping centar će 31. marta u 19 sati specijalnim koncertom popularnog Leksington benda započeti proslavu svog sedmog rođendana, koja će trajati mesec dana. Posetioce sve do 30. aprila očekuje mnogo zabave, brojna iznenađenja, kao i 777 vrednih poklona.

(M. D.)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...