TVOJE LICE ZVUČI POZNATO Đoša: Odvratno je biti Severina!
Foto: Aleksandar Krstović, Damir Dervišagić, Profimedia

Glumcu se ne dopada da bude u Kojićkinoj koži

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO Đoša: Odvratno je biti Severina!

Stars -
Iako je dobio pohvale za sjajan nastup, Bogoljub, koji se okliznuo tokom izvođenja pesme „Moja štikla“, kaže da više nikad ne bi imitirao ženu

Bogoljub Mitić Đoša je imitacijom Severine Kojić pobrao sve simpatije publike i žirija u novoj epizodi serijala „Tvoje lice zvuči poznato“, koja će biti emitovana u nedelju na TV Prva.Glumac je, u crvenom kostimu, s veštačkim usnama i perikom, zasenio ostale učesnike. Iako je dobio pohvale za fenomenalan nastup, Đoša za Kurir kaže da ne bi voleo više nikad da bude u ulozi žene, jer se baš namučio u Severininoj koži.Ljubimac publike- Nisam se loše snašao, ali ne bih više nikad voleo da imitiram pevačicu, pa čak ni Cecu. Odvratno mi je bilo ovo sa Severinom. Te veštačke usne, perika, šišanje, brijanje. Iovako se mnogo znojim, pa sam ispod svega toga bio skroz mokar - kaže Đoša, koji umalo da poljubi patos tokom izvođenja pesme „Moja štikla“.- Pod je bio klizav, malo je nedostajalo da padnem na sceni, da uradim špagu. Zadržali su me momci iz folklora. Bilo je baš interesantno, da sam hteo, ne bi tako ispalo. Publika je odlično reagovala, opšta ludnica je bila - kaže Đoša i dodaje da su i drugi takmičari imali uspešne nastupe.Hvali kolege- Dopala mi se Ana Grubin sa imitacijom Ledi Gage, odlična je bila i Kaja kao Sem Smit. Takođe, Fredi Merkjuri i Monserat Kabalje, koje su imitirali Ivana Peters i Nikola Rokvić, bili su odlični. Ma bilo je urnebesno. Moram da pohvalim i novu takmičarku Suzanu Mančić, ona je fenomenalan drug. Uklopila se kao da je od prvog dana s nama - izjavio je glumac.Najveće oduševljenje Bogoljub Mitić izazvao je kod Ane Kokić, koja je čak i zaplakala od smeha, ali ni muški deo žirija nije propustio priliku da se dodatno zabavi uz imitaciju Severine.

Ovacije za žene u ulozi muškaraca SUZANA I DARA KAO HARIS I SAŠAIako je imala malo vremena da se pripremi za ulogu Harisa Džinovića, nova učesnica TLZP Suzana Mančić odlično se snašla u ovom šou-programu, koji je, kako je rekla, za nju pozitivna ludnica u kojoj veoma uživa. Žiri je prijatno iznenađen njenim talentom, iako su naglasili da im je žao što je maska sakrila njenu lepotu.Takođe, Daru Bubamaru u ulozi Saše Matića je odlično prihvatio žiri, kao i publika, od koje je dobila ovacije. Njih dve su, pored Đoše, definitivno bile zvezde nove epizode, koja je na programu u nedelju od 21 sat na Prvoj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track