SINDI OSULA PO KATARINI Nijedna svetska zvezda nema tolike grudi i usta! Ovako joj je ona odgovorila
Foto: Zorana Jevtić, Instagram

Sukob koleginica

SINDI OSULA PO KATARINI Nijedna svetska zvezda nema tolike grudi i usta! Ovako joj je ona odgovorila

Stars -
Ivana Stamenković Sindi komentarisala je izgled Katarine Grujić prlikom čega je osula po pevačici jer smatra da je ugradila previše silikona.

Sindi je u emisiji Ekskluziv zajedno sa Sajsi MC apelovala na mlade devojke da ne preteruju su povećavanjem grudi, usana i jagodica.

"Po meni to treba da rade žene koje su prešle 40-u godinu, koje žele da se doteraju, zategnu, mlađe da izgeldaju, a devojka do 35 godina apsolutno nema potrebe da trpa silikone. Velike grudi su se smatrale broj 3, a to su sada mala grudi. Sada se stavljaju neke šestice, sedmice... Nijedna svetska manekenka niti pevačica nema tolike grudi niti tolika usta, niti tolike obraze koje one napumpavaju", rekla je Sindi. Katarini nije bilo ni malo drago kada je čula šta o njenom izgledu misli Sindi. Pevačica smatra da bi Ivana trebala da se bavi svojim problemima, a da njene silikone ostavi na miru.

 Foto: Printskrin/Prva
Foto: Printskrin/Prva

"Smatram da bi Sindi trebalo pre da se pozabavi rešavanjem svojih porodičnih problema, a moje silikone neka ostavi na miru. Mislim da je važnije da reši svoj problem i svoju borbu za ćerkicu, nego što se bavi mojim estetskim intervencijama. Sve vreme sam je javno podržavala u borbi za ćerkicu, a ona mi ovako vraća", rekla je Katarina za Pulsonline.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track