NARKO-DILER O VEZI SA ALEKSIĆEVOM: Goga voli seks više od svega, nije mi tražila pare!
Foto: Instagram

Ekskluzivno iz Dubaija

NARKO-DILER O VEZI SA ALEKSIĆEVOM: Goga voli seks više od svega, nije mi tražila pare!

Stars -
Aleksićeva se pre ulaska u rijaliti provodila u Emiratima sa Žarkom Ćućuzom, koji je pobegao iz Srbije kad je policija pronašla 5.000 stabljika konoplje koju je uzgajao

Gordana Goga Aleksić (22) bila je u kratkoj, ali burnoj vezi s narko-dilerom Žarkom Ćućuzom (32) iz Pirota, koji živi u Dubaiju, saznaje Kurir.Ekipa Kurira je u Ujedinjenim Arapskim Emiratima pronašla odbeglog narko-dilera na novom radnom mestu - poslednje dve godine uspešno radi kao menadžer u jednom klubu. On nas je ugostio i ispričao nam detalje veze s Gogom, tvrdeći da ona nije kao ostale starlete.- Goga je želela samo seks, nije mi tražila ni cent - kaže sa osmehom i dodaje:Bila je oduševljena- Upoznao sam je preko zajedničkih prijatelja. Bila mi je neobično simpatična. Dugo smo se dopisivali i onda sam je prošle godine pozvao da mi bude gošća u Dubaiju. Bilo nam je lepo, izlazili svako veče. Tokom njenog boravka pokazao sam joj ceo grad i bila je oduševljena. Toliko joj se svidelo da kući nije htela da se vrati.Na naše pitanje kakva je Goga u krevetu, narko-diler se nasmejao.- Kakav bih gospodin bio da pričam o tome kakve su žene u krevetu. Ona je lepa devojka, zgodna i odlično smo se slagali na svakom polju, a i odlično se pokazala. Eto, kad bude izašla s Farme, pitajte je da li je bila zadovoljna dok je boravila u Dubaiju kod mene. Nisam znao da je sad učesnica tog rijalitija i da je postala poznata. Pretpostavljam da joj je to bila želja jer je nekako luckasta i pripada tom svetu - završava Žarko.Inače, Ćućuz je javnosti, a pre svega policiji postao poznat 2007. godine, kad je na njivi kod Inđije, na kojoj su zasađeni kukuruz, soja i suncokret, uzgajao 5.000 stabljika konoplje!

Neće nazad

Drogu je zasadio sa još dva momka na gazdinstvu poljoprivredne zadruge „Srem“, a vrednost zaplenjene konoplje od koje se sušenjem dobija oko 1,5 tona droge je tada procenjena na 375.000 evra. Ali Ćućuz nije uspeo da ubere plodove tog zasada jer ga je policija uhapsila. Za ovo delo Žarko je dobio dve godine zatvora, ali je pre presude pobegao za Johanezburg i policija do zastarevanja slučaja nije mogla da mu uđe u trag. Iz Južne Afrike je otišao u Emirate, gde trenutno živi i radi i, kako nam je rekao, nema nameru da se vraća u Srbiju.

NezasitaSLABA NA FILIPAGoga je na Farmi imala seks s Filipom Đukićem, a na poslednoj žurki je molila manekena da vode ljubav iako je imala ciklus. Na kraju ga je oralno zadovoljila u ostavi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track