MILICA TODOROVIĆ ZA KURIR: Sa Topalkom zbog dece najčešće ulazim u sukob
Foto: Petar Đorđević

Intervju, pevačica se vraća se u šou „Neki novi klinci“

MILICA TODOROVIĆ ZA KURIR: Sa Topalkom zbog dece najčešće ulazim u sukob

Stars -
Nas dvoje imamo različita mišljenja, ali to je normalno. Dok sam bila na odmoru, zvao me je da mi kaže da mu nedostajem i da se što pre vratim, izgleda da je shvatio da sam za neke stvari bila u pravu

Milica Todorović prva je srpska zvezda koja će se naći na posteru u prirodnoj veličini, koji će od sutra izlaziti svake srede uz Kurir Stars.U naredna četiri broja najtiražnijeg nedeljnog dodatka pevačicina fotografija biće u delovima, a na kraju meseca poster će biti kompletiran. Tu se ova akcija ne završava, već će poster dobiti druga zvezda sa ovih prostora.Todorovićevoj je, kako kaže, čast što je deo ove akcije i što će obradovati naše verne čitaoce, a svoje vatrene fanove.- Do sada nisam imala prilike da se slikam za poster u prirodnoj veličini, ali, eto, Kurir je napravio divnu akciju, u kojoj učestvujem.Koju poruku šalješ fotografijom na posteru?- Bez obzira na fotografiju, moja poruka je da ljudi budu srećni, zdravi, da vole i da budu voljeni.Da li si kao mala imala običaj da zidove sobe izlepiš posterima?- Jaoj, jesam! Kao mala sam skupljala slike iz raznih časopisa i lepila ih po sobi.Koja zvezda ti je bila omiljena?- Moja omiljena zvezda bila je Šakira, a njen omiljen poster onaj na kojem je s golim stomakom, a iza nje pustinja.Vratila si se u žiri šoua „Neki novi klinci“. Kako se provodiš na snimanju?- Fenomenalno. Taj projekat je predivno iskustvo i zahvaljujem Saši Popoviću što me je pozvao da budem član žirija.S kojim kolegom iz žirija deliš mišljenje?- Uglavnom s Radom Manojlović i Banetom Mojićevićem. S Topalkom malo manje, često imamo neke razmirice i različita mišljenja, ali to je normalno. Dok sam bila na odmoru, Topalko me je zvao da mi kaže da mu nedostajem i da se što pre vratim, tako da je izgleda i on shvatio da sam za neke stvari bila u pravu.

Na audiciju si se prijavila sa 13 godina, imaš li zbog toga malo više obzira prema kandidatima?

- To su deca i s njima morate polako. Naravno, morate im reći da treba da rade na sebi, da vežbaju, ali to im treba saopštiti na fin način kako ne bi odustali od pevanja.Da li ti nedostaju turneje s Zvezdama Granda?- Taj period je bio mnogo lep, ali i naporan. Brojna putovanja, nastupi i druženja ostali su mi u divnom sećanju.S kojim ljudima sa estrade se privatno družiš?- Sa svim kolegama sam u dobrim odnosima, ali redovno se čujem i viđam sa Stevom Anđelkovićem, Jovanom Pajić, Marijom iz Kreativ benda, Sašom i Radetom Kovačevićem.Važiš za pevačicu s najboljom zadnjicom, imponuje li ti to?- Uvek me nasmeje kad mi kažu da imam najbolju guzu ili da sam jedna od najzgodnijih i najlepših žena na estradi. Svakako mi imponuje i hvala svima koji tako misle.Znači li to da je Miloš tolerantan i ne pravi ljubomorne scene, pošto si u kontaktu s bivšim dečkom?- Mi smo normalan par koji uživa u vezi. Imamo poverenja jedno u drugo i nema potrebe za ljubomornim scenama. Jednostavno se volimo.Zbog čega se najčešće posvađate?- Mi se ne svađamo. Desi se ponekad da se pokačimo oko nekih gluposti, zašto nešto nije na svom mestu, ali bože moj, sve je to normalno.Koliko si se kao osoba promenila pored njega, da li si sad skroz sazrela?- Sazrela sam, ne samo zbog njega već i zbog godina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track