POTVRĐENO PISANJE KURIRA Ava Karabatić: Podržavam roditelje u razvodu njihova sreća mi je najvažnija
Foto: Dragan Kadić

Priznala sve

POTVRĐENO PISANJE KURIRA Ava Karabatić: Podržavam roditelje u razvodu njihova sreća mi je najvažnija

Stars -
Roditelje hrvatske starlete Ave Karabatić doneli su odluku da se razvedu nakon 29 godina braka.

Starletin otac Ivica i majka Sanja krili od ćerke da više ne žive zajedno, a kap koja je prelila čašu je njegova odluka da i on uđe u rijaliti. To je danas i potvrdila Ava, koja je na svom Fejsbuk profilu napisala da se njeni roditelji razilaze kao i da podržava njihovu odluku.

"Dragi moji fanovi, suradnici prijatelji, odlučila sam otvoriti dušu, a to najbolje radim kada pišem. Većina ljudi danas ima površne ideje o tome kako bi se moralo živeti. Mrzim tu riječ Morati i zato zauvijek je izbacimo iz rječnika. Ta riječ je za mene slična zatvoru. Svaki put kad kažemo moram... sebe ili druge tjeramo u laž.

Nikad nisam živjela u zabludi, laži pa ne želim ni sada. Dovoljno sam prepreka u životu prešla i iz svake izašla jača, snažnija, samouvjerenija. Da, nije mi lako, prihvatiti vijest da se moji roditelji rastaju nakon 29 godina braka. Ali to je život... Rekla sam, radije najgora istina, nego labirint laži... Ono što mogu reći da ih oboje volim i da želim da su sretni, zdravi, ispunjeni i najvažnije da su ponosni na svoju kćer jedinicu... Nije lako, ali ja sam Vučica i nikad ne odustajem i ne smijem... Mogu reći da u pitanju nije nikakva treća osoba ni realiti.

Najvažnije od svega jest da ih podržavam u svemu što smatram da je normalno i da mi je njihova sreća najvažnija... P.S. ...Odaberite biti dio kruga ljubavi... Zamislite život kako se pretvara u čudesan krug ljubavi, onda tako će i biti... Voli vas Ava", napisala je Ava na svom Fejsbuk profilu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja