(VIDEO) JADI JELENE GOLUBOVIĆ: Rediteljka otkrila nove detalje o vezi sa Čupom Kalačem
Foto: Printscreen

Proganjao je

(VIDEO) JADI JELENE GOLUBOVIĆ: Rediteljka otkrila nove detalje o vezi sa Čupom Kalačem

Stars -
Jelena Golubović otkrila je nove detalje iz veze sa Čupom Kalačem, optužujući kamiondžiju da ju je posle raskida proganjao da je morala da mu preti policijom

Jelena se poverila Vesni Zmijanac i progovorila o svom bišem vereniku Čupi Kalaču, s kojim se upoznala na imanju u Lisoviću, gde su imali i seks u štali.

Kada je Jelena htela da prekine kontakt sa Čupom, nije joj to tek tako pošlo za rukom.

"Od njega neću ni lek. Proganjao me je. Uzeo je stan u mojoj ulici, slao je pedeset poruka dnevno. Šta sam mogla? Imam godinu dana drugu vezu i rekla sam mu. Rekla sam mu da možemo da budemo prijatelji ako prihvaš da imam dečka. Ja odem u Portoriko, a on mene što mene nisi povela. Pre dve godine sam ga vodila na slavu kod premijera, stao je pored ministara. On pristane, pa opet krene sa ljubavnim porukama. Pretila sam mu i policijom, a prestao je tek kada sam mu rekla da ću bratu dati telefon da se dopisuje sa njim", ispričala je rediteljka, koja je istakla da je želela da ostane prijatelj sa njim pod uslovom da joj se šest meseci ne javlja i time dokaže da su i njegove namere prijateljske.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track